Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nikon DSLR topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Szép
Nekem 100k lett a vége, átlagos..sok kis szirszat vettek, asszem a héten összesen nem fogyott annyi lemez, mint ma.
szerk: #3815 Csákk : el se hinnéd, hány embernek bejön.. én is szoktam ezzel élni, de csak olyan cuccnál, amit tényleg használok/használtam isSőt, sokan megkérdik, én mit vennék..Vmeik nap egy hölgyemény kérdezte meg, melyik házat választanám én, szépen elmondtam neki, a kiállított házakban a táp minősége ugyanaz, a jobb minőségűeket is megmutattam, és mivel gyakorlatilag a táp a legfontosabb a házból, mert kapcsoló ritkán romlik, bármelyik jobb minőségűt nyugodtan választhatja, mert a külső tetszése/nem tetszése ugyebár szubjektív..És akkor ismét a kérdés: Te melyiket vennéd? No comment
Ennél már csak az a jobb, mikor akedves érdeklődő bejön, és nem tudja elvonatkoztatni a számítógépet a monitortól, osztán szegíny boltos fél órákat magyarázhat neki, hogy megvilágosodjék a kedves vevő..
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
Egy vevőnek eladtam egy 5000+ X2-t, meg a 160GB helyett rábeszéltem a 320GB-re. Egy másik webkamerát akart, hát kapott még UPS-t és routert is
én bringát adok el a decathlonban, de a dolog ismerős. anyuka 2 gyerekkel, 1-1 bringa nekik. és meg merte kérdezni, hogy kell-e még rá valami? na itt rontotta el, mert sárhányó,sisak,kesztyű és támasztó lett belőle mindkét bringára és gyerekre
meg a legtutibb válasz minden kérdésre, hogy: ''én is ilyet használok/használnék.''na ettől készen vannak és azonnal 3-at belőle(jójó, túlzok egy picit
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar ThinkPad T490 - 14"iPS, i5-8365, 16DDR4 / 512 SSD, kevés üzemidő, Thunderbolt3 GARi +SZLA
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest