Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Erik_
csendes tag
válasz
Rover623 #5438 üzenetére
Bármily hihetetlen, szoktam vásárolni műszaki termékeket. Szerencsére, nemigen romlott el semmi belőlük, de pont azért, mert ismerem a garanciális ügyintézés mikéntjét, nem kezdemnék el ott ugrálni, pláne nem nagyképűsködni, hogy "tudom ám én hogyan megy ez"...
Őszintén szólva leszarom, ki milyen régóta van itt, hány hozzászólása van, számomra nem ez az alapja annak, hogy bárkit is respektálnék. Inkább a hozzászólásainak tartalma válthat belőlem ki ilyesfajta reakciót.
A boltod szép forgalmat bonyolított, de ez nálunk cirka negyedéves intervallum alatt generálódik. Ennek megfelelően a kezeinken átfutó garozandó termékek éves értéke is eléri a százmilliós értéket évente, ergo, némi fogalmam talán lehet az adott témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest