Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
sztem ekte ezek jártak nálunk is a múlt héten
már remeget a bal szemhéjam tölük.
eddigi über: bejön 5 hajléktalan kis potkocsin hoznak egy p2 es gépet hogy csináljuk meg mert nem müxik. (persze nem ám kivárták a sorukat már az ajtóból kurjongattak mintha csak a haverjához jönne.)köpni nem tudtunk a soktól, na meg a szagtól
persze du5 csucsforgalomban mikor voltaknormálsi vásárlók is. -
TitiRii
senior tag
ajj
már hetek ota idöm sincs olvasni nem hogy ide irni
pedig huu
tudnék mesélni mi volt itt pláne karácsony táján
néha majdnem sirtam csak nem tudom eldönteni hogy a röhögéstöl vagy a fájdalomtol
majd ha lezs kis idöm összeszedem már az emlékirataim
addig is viva la gigás megás projektor(1gb pen drive ) -
TitiRii
senior tag
válasz
Viktor0610 #445 üzenetére
az egéségem és idegrendszerem épsége többet ér nekem annál mint amenyitt keresek ezzel
-
TitiRii
senior tag
én szombaton nagyon elkondolkoztam azon hogy pályát kéne váltanom
egyik ügyfélnél konfigoltam netet, kérdezem a felhazsnáló nevet és jelszot
elöször fogalma sincs mirő van szó majd mondgya, természetesen 691... meg se lepödtem rajta
mondtam kéne a szerzödés, nagy szemek hát neki olyan nincs
persze a fatáv meg csak puszi pacsi alapon köti a dolgokat meg hadja itt a modemet.,,
majd kiderül mégis van de azon még cskaaz idéglenes van, ami álitolag már meg lett változtatva erre
még 20* begépeltette velem, meg felcseréltette, esküdözött hogy mindenhová ezt adgya meg ezt hazsnálja évek óta(az én állásom igazi data mine paradicsom)..
mondogattam a 2. után hogy fel kéen hivni az ügyfél központott
de nem nem nem.
idő meg csak ment
na nagynehezen felhivta, természetesen nem tudta kezelni az automata robottt mit hogy nyomkodjon.. nyomkodtam neki ,kért ügyfél azonosítót meg pint megint nagy bamba szemek..
szerencse hogy van ott ismerösöm kit nagy nehezen de privát sikerült elérnem és segitett közben járni.
és mit ad isten, a tényleg az amit mondott, csak a bene lévő szám nem 3 al több mint amit ö mondott.... (ex: Rii80 helyett Rii83 szal értitek, tipikus júzer jelszó alkotás, és lényegében a saját születési évére nem emlékezett)
sebaj, szarakodtam e miatt + orát neki az + 1 óra munkadij +fa és még adott bórra valót is -
TitiRii
senior tag
hihetetlen
a politika beszivárog a boltokba is
ma is bejön egy foszer és látta megy épp a hir-tv erre elkezdi hangosan mondani a magáét hogy menyire helyes amit a (szerintem de kövezetek meg érte nyugodtan) huligánok müvelnek..
mikor kértük hogy ugyan már ne itt politizáljon csak mondta a magáét, jött a mocskos kommunisták elvezsik a munkát meg a házat szöveg (ilyet sztem max lakás maffia tesz nem az állam..) majd nagy nehezen távoztt(sztem és remélem többet nem látyuk viszont)
minket meg jol lezsibasztott
remélem holnapra nem kap monotof koktélt a bolt..
miért kell ezt csinálniuk az embereknek?! miért akar minden bugris lépten nyomon meggyözni az ö saját politikai nézetéről, és ha már ő nem dolgozik, legalább minket hagyna..
én sem akarom meggyözni minden vásárlonkat hogy kire szavazon legközelebb, és senkinek sem kéne, ez mindenkinek a saját magán ügye.
sorry ha off de végül is mi elégé kikészültünk utána...
de hogy ON is legyen: ma egész nap egy Wlan al küzdöttem,és holnap is ez lesz a program, és utálom öket.. iszonyat bugos szarok fuj, már kopaszodok oldalt anyit téptem a hajam miatta. persze a juzernek meg valahogy meg kell magyaráznom azt amit én sem igazán értek hogy miért van illetve nincs... -
TitiRii
senior tag
moltkor volt egy kisebség is hogy ö bizony gépet akar
fuxos lánc rozsaszin polo.. bmwvel.. ismeritek gondolom a fajtáját
ugy kezdi hogy hé olaszkám figyú mán...
legolcsobb gépünk integrált vga-s
eleve nagyon távol ált töle ez azegész, de ez kiverte nála a biztositékot, valahogy nem tudtam sehogysem megértetni vele hogy 256 mb ram van benne és a vga eböl vesz el
sajnos az egészet nem tudom felidézni és nem is nagyon szeretném
elégé kész voltam tőle hogy egy iq fighternek magyarázom 10* ugyan azt és ö egyszerüen nem érti és még engem néz hülyének ráadásul mindezt iszonyat bunko hangnemben.
ha az utcán lettem volna, feltöröltem volna már vele a padlót is...
miután elment egy régi bontott pcház látta kárát az idegemnek -
TitiRii
senior tag
tölünk a multkor 1 gigabajt megabajt os projektornak az árát kérdezték meg
(1 gb pen drive)
elég fapofával mondtam hogy el ne sirjam magam a röhögéstől
MOD:
ugylátcik manapság a számtek boltok nagyon hasonlitanak az autos boltokra.
minket rendszeresen BMW boltal kevernek(bár van BMW kinézetű házunk ez igaz)
multkor is bejön egy elég pálesz szagú egyén néz jobra néz balra, majd megkérdi hogy ez e a BMWs bolt. Mondom nyet, 200 méterrel arébb, nehéz elnézni, ugyanis azon egy tetves nagy bmw logo és felirat diszeleg, a miénken meg nem. erre azt a választ kapom, hogy jó, mert gumipok kéne.
Nem tudom de lehet nem igazán fogta fel még ezután se hogy rosz helyen jár, mert csalodott bandukolásában kifelé megjegyezte hogy majd akkor késöbb még vissza néz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest