- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Synology routerek
RT6600ax (2022) / MR2200ac (2018) / RT2600ac (2017) / RT1900ac (2015)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Nagyon felhasználó barátra meg lett csinálva ez a LE kérés itt.
Csak a VPN -t nézegettem elsőnek (miután sikerült újra felrakni). Mert nálam frissítés után csomagkezelő főoldala szerint telepíthető volt a telepített alkalmazásoknál meg ott volt és futott de maguknál az alkalmazásoknál meg nem volt ott a főmenübe de egy eltávolítás utáni letöltött új verzió telepítés meggyógyítottaNa de utána Synology VPN -nél a Tartomány beállításnál szerkesztésre feljött ez :
Nyomtam egy OK -t és lekérte a tanúsítványt + újraindította kiszolgálót és máris az új * -os ddns címes tanúsítvánnyal működött. (nekem eddig is volt mert a NAS -al csináltattam a routeren használ ddns címnek is csak az nem wildcard volt ugye.)
Szóval nem is kellet vezérlőpultba megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest