- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
simonjoe #71786 üzenetére
Így látatlanba a google vélemények eléggé pozítivak és nem kezdő cég, de a képekből laikusként a ttf.hu igényesebbnek látszik. (Amiknek nem tesz jót, azon nincsen összefujkálva)
Olyat keresek ahol amit kell inkább leszednek és ahol árt ott nem fújkálnak és alaposak, ígényesek.Ne csak a kipufogót hagyják ki, hanem pl. a gyakran cserélnivaló elemek csavarjainál vagy a hűtésért is felelő részek vagy összekötő csövek, részeinél stb.. nem tudom még hol nem tesz jót nem vagyok szaki de biztos több ilyen van.Aztán ahol pedig tényleg kell ott meg nincs kihagyva.Pl.: Kerékjárat ívek mélyen, peremek stb..
#71788:
Addig írtam ezt hogy közben lett itt válasz is, nálad látom nincs minden befújkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- BestBuy ruhás topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest