Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Nem tudom nálad miért így viselkedett az új SuSE. Én is ki akartam próbálni. Ugyan 15 perc alatt nem települt a dvd-s verzió, de 24 elég volt neki. Felismerte az összes partíciót, windowsost és linuxot, mindent felcsatolt a megfelelő helyre. A gyökérpartíciót megformázta magának a többit hagyta, ahogy kell. GRUBot megcsinálta. Nem volt semmi gondom a telepítésével. A net beállítása nehézkesebb volt, valamiért az ADSL nem a linuxok szivecsücske, megy de kicsit találgatni kellett, hogy is jó neki. Most viszont indul az is bootoláskor. Közösségi tárolókat engedte hozzáadni. Biztos nem hibátlan ez a kiadás sem, de szerintem korrekt, eddig nem láttam olyat ami miatt, ne ajánlanám bárkinek...
Hozzá kell tennem én nem kísérleteztem a Gnome-os felülettel, nem igazán tudom megszeretni, maradok a KDE-nél.Üdv!
meoindil -
aag
őstag
Kezdem a jóhírrel, a gnómos 21 perc alatt felszaladt. Most jön a rossz. Ebben is Unity van. Úgylátszik, az Ubuntu hülyesége ragályos.

Egyébként használhatatlan az egész. Telepítés előtt ki szoktam húzni a hálózati kábelt és rádugok egy üzembiztosan működő sokéves TP-LINK wifit. Nos kapásból nemlátta. Ahogy eddig sokéven át is ugyanaz történt. A driver benne van, kézzel, vagyis szakértelemmel beállítható volt. Nemértem miért kellene egy desktopnál elvárni, hogy a júzer szakember legyen?
Jellemző még a tökéletes kidolgozatlanság. Például itt egy eklatáns példa:

Szóval szar. Mondhatjátok, hogy hirtelenül ítélek, mondhatjátok, hogy igazságtalanul, de akkor is szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- BMW topik
- Filmvilág
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi