- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
meoindil #2546 üzenetére
Lényegében meghazudtolsz engem. Miért?
Nézd, nekem sokféle gépem van. Durekt egy kb 2 éves Intel csipszetes, Intel HD-videókártyás géppel, 4GB RAM-al, nagyon gyors winchesterrel, A legelterjedtebb TP-LINK wifivel próbáltam ki. Ha egy ilyen géppel sem működik megfelelően, akkor ugyan mégis mivel?
Egyébként futja a szakértelmemből, hogy beállítgassam, kijavítgassam, de ugyan miért tenném? Ez a végleges kiadás előtt, a dosztribúció feladata. Ha ők nem teszik meg, akkor az a válaszom, hoyg ez egy szar. Ez nálam ilyen egyszerű, mert van másik. És ha az is szarul működik és ha mindegyik új linux disztribúció szar, akkor ott vannak a régebbiek, mint kiforrott lehetőség. És ha az is szar, akkor még mindig ott a picipuha terméke. És ha az is, akkor a MacOS. És ha az is, akkor elmegyünk síelni a hegyekbe. Nálam ennyi. Nem fogok egy oprendszert dicsérni, ami szar. Akkor én megmondom, hogy szar és kész. De úgylátom mindig van akinek nagyon trendi dafkéből ellentmondani. Csak tessék. Ez egy szabad világ. Nyugodtan be lehet csapni a kezdőket, meg lehet hazudtolni a hozzáértőket. Még segítek is biztatással: Rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nyaralás topik
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Google Pixel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest