- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #3139 üzenetére
Vak vezet világtalant
Azt olvastam, hogy az extensions.gnome.org oldalon csak kiválasztod ami kell, és onnan települ is, mint a firefox plugin-ok.
Én még várok 19 órát, és a 13.1-el kapcsolódok a Gnome világába(most KDE-vel ügyetlenkedek). -
cigam
titán
válasz
soldi3r #3125 üzenetére
Hamar feladtad
Azt próbáltad, hogy a boot menüben egy előző kernel verziót töltesz be? Pont most olvastam, hogy az új kernellel mindenféle VGA driver is frissült(ATI,Intel,Nvidia). Lehet ez tette be nálad a kiskaput?
Nem tudom opensuse milyen sűrűn frissíti a kernelt, lehet még el sem érhető... -
cigam
titán
válasz
soldi3r #3110 üzenetére
Más eszközök stabilan rácuppannak a hálózatra, tuti a linux-al van gond? A wifi csatorna szabad (Nincs egyszerre több router ugyanazon a frekin/csatornán)? Ebben segít pl az iwscanner.
Ha auto-n van a router csatornabeállítása, állítsd át kézire, és a legkevésbé zavart/használt csatornára. Arra is figyelj, hogy 11, vagy az alatti csatornát válaszd, lehet a hw nem tudja a 11 felettieket (pl. Észak Amerikában csak az első 11 csatona engedélyezett) -
cigam
titán
12.3KDE alatt indítanám a BOINC projektet, de a GUI manager, és a core client nincs öszhangban.
Valószínűleg máshova teszi/máshol keresi a konfig fájlokat. Onnan gondolom, hogy a home könyvtáramba létrejött egy link gui_rpc_auth.cfg néven, ami a /var/lib/boinc/gui_rpc_auth.cfg-re mutatna, de az a könyvtár tök üres.Hogyan tudom megkeresni, hogy valójában hol van ez a fájl?
-
cigam
titán
Alkalmazások -> Segédprogramok -> Asztal -> Képlopó
A 11.2 stimmel, KDE mittomén mennyi, amit a rendszer alapból feltesz.
csomag vlc információ:
Telepítési forrás: @System
Név: vlc
Verzió: 1.0.5-1.pm.3.20
Architektúra: i586
Gyártó: http://packman.links2linux.de
Telepítés ideje: Igen
Állapot: naprakész
Telepített méret: 1,5 MiB
Összegzés: VLC - Video Lan Client (preview of the upcoming version)
Leírás:
VLC media player is a highly portable multimedia player for various
audio and video formats (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, ...)
as well as DVDs, VCDs, and various streaming protocols.
It can also be used as a server to stream in unicast or multicast
in IPv4 or IPv6 on a high-bandwidth network. -
cigam
titán
Handbrake-el lenne 1 kis problémám. Mit használ(na) a preview lejátszásához? Merthogy szépen leszámolja, de "elfelejti" lejátszani. KDE xine-al, de próbaképpen feltettem a VLC-t is. Nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest