Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

~DD~
tag
Hi!
Én felraktam próbaképp (a Novell honlapjáról letölthető egy 60napos próbaverzió). Kb fél órát töltöttem a társaságában, mivel inkább KDE-s vagyok az új Gnome menut nem nagyon tudtam értékelni (K menü sokkal jobb
 ). És mivel semmi munkacélra nem használnám a gépet ezért számomra felesleges az újítások nagy része. Szerintem egy átlag usernek bőven elég az openSuSE.... Persze mivel nem használok rendszeresen linuxot és így sem értek hozzá túlságosan, ezért lehet, h valaki megkövez, de 30perc után én erre a következtetésre jutottam. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - Mobil flották
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - További aktív témák...

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
 - Eladó Samsung A55 5G 8/256GB / Gyári garanciával
 - iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
 - Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). És mivel semmi munkacélra nem használnám a gépet ezért számomra felesleges az újítások nagy része. Szerintem egy átlag usernek bőven elég az openSuSE.... Persze mivel nem használok rendszeresen linuxot és így sem értek hozzá túlságosan, ezért lehet, h valaki megkövez, de 30perc után én erre a következtetésre jutottam.