Új hozzászólás Aktív témák
-
sszever
őstag
Azért abba a önyvtárba másoltam, mert mindig arra hivatkozik, hogy ott nem olvasható a skin.
Mot átmásoltam abba a könyvtárba is ami neked van megadva, de továbbra is az előző hibaüzenet jön. Ugye GUI nélkül faszán megy.
Na de elindult a vlc!Hibaként írta a Libdc1394_control.so.12 hiányát. Most feltettem mindkét forrást, ami libdc1394-el kezdődik, és tuti lett.
Azt hogy tudom beállítani, hogy ha ráklikk egy avira, akkor alapértelmezésben a vlc-ben nyissa meg? -
n0se
tag
köszi, ez sikerült. utána rá is jöttem.
kérdés, beryl indul a telepítés után ment, restart után nem megy:
@:~> beryl-manager
@:~> trying '/home/d1szpy/.xcompmgrrc' as configfile
finished parsing the config file
indítom el is indul, de nem a beryl felület, amikor át akarom váltani: kompozit ablakkezelő lefagyott bla bla...mitől lehet? -
derossi
aktív tag
na végre működik faszán....
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060725/xgl1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060725/xgl2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060725/xgl3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
viszont azt nem értem,hogy ha elakarok indítani egy 3D s játékot akkor kiírja hogy nincs hardveres gyorsítás...
pedig van... -
derossi
aktív tag
hát én a 10.1 et raktam fel.
kipróbáltam kde és gnóm alatt is.(gnóm alatt hogy lehetne beállítani hogy lássa a windows particiót)
elsőre elakadtam az mplayer telepítésével(mert hát ez alapba nincs benne!!!!).na ezt kb 5. nekifutásra megoldottam.
szerettem volna feltenni az nvidia videokártyát is,de ennek a telepítése szerintem egy gyakorlottabb felhasználó számára is bonyolult.megpróbáltam,de nem jött össze.egy magyar nyelvű útmutató sokat segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest