Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
urandom0
üzenetére
Igen, köszi! Valóban fura ez a WEB-es felületű telepítő. Szokni kell. A következő furcsaság a Szoftver választó. Alapból csak az SElinux támogatás települ. Se GUI, se Samba, se semmi nem megy fel alapból.
Plusz nem lehet kilépni belőle. Legalábbis nekem csak úgy sikerült, hogy átváltottam konzolra, és ott nyomtam egy CTRL+ALT+DEL-t.
Érdekesség: A konzolban ad egy QR kódot, és IP címet jelszóval. Így egy másik gépről belépve is elérem a WEB-es telepítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Windows 11
- PlayStation 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs