Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Új Toshiba notebook-modellek
- VR topik
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Igazából mindent leírtál, amit én is tapasztaltam, kivéve a lagolást meg a Steam hibákat. Ezekkel nem volt gondom. A Wifire kíváncsi vagyok, majd feltelepítem a laptopomra, hogy hogyan tudom beállítani, mert ott egy adott Broadcom chip típushoz kell mindig Debianon is vadásznom egy csomagot, amivel életre kel.
Régen volt opensuse.hu, de már nem él.
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.Amivel az Ubuntu egyértelműen kiemelkedik, az a support... ott az ubuntu.hu vagy bármelyik más fórum. De megmondom őszintén mióta az Amazonhoz közel került... nem bízok benne. A SUSE és a Debian, amikben bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.