Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Igazából mindent leírtál, amit én is tapasztaltam, kivéve a lagolást meg a Steam hibákat. Ezekkel nem volt gondom. A Wifire kíváncsi vagyok, majd feltelepítem a laptopomra, hogy hogyan tudom beállítani, mert ott egy adott Broadcom chip típushoz kell mindig Debianon is vadásznom egy csomagot, amivel életre kel.
Régen volt opensuse.hu, de már nem él.
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.Amivel az Ubuntu egyértelműen kiemelkedik, az a support... ott az ubuntu.hu vagy bármelyik más fórum. De megmondom őszintén mióta az Amazonhoz közel került... nem bízok benne. A SUSE és a Debian, amikben bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kár. Redditen van egy subreddit, amire pár napja csatlakoztam, de eddig szerencsére válaszolgatnak és kultúrált formában, ami pozitív.