Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszönöm szépen a segítségedet,
igen elvileg ezt a repót használom, ma felraktam próbaképp a g03-as drivert amit a yast felajánlt de a helyzet nem változott kijelentkezéskor kép semmi, a virt. gépet még nem próbáltam.Érdekes viszont, hogy ha új munkamenetet indítok a KDE-ből (root) akkor ott semmi gond nincs, viszont ha így kijelentkezek a saját felhasználómmal, akkor fekete halál itt is, és ott is.

A virt gépet hétvégén kipróbálom szerintem, + a G02-es drivert is de ez így hosszabb távon nem maradhat, akkor inkább a nouveau.
Bár szívesen használnám az nvidia drivert, de ezzel a hibával nem tudok együtt élni, esetleg ha lenne ötleted hogy mit lenne érdemes megpróbálni, pl, KDM felbontás állítás stb, vagy a kijelentkezést szükség esetén máshogy megoldani, (a problémát korrekt módon megkerülni) akkor szívesen fent hagynám a zárt drivert, ha a virt. gép problémát megoldja.

A 12.3 szerencsére még támogatott lesz, jelenleg a 13.1 a legfrissebb verzió ami eggyel újabb nála. A 13.1-en gondolkoztam, de olyan nagy változások nincsenek benne, inkább a motorháztető alatti javítások. Ezért úgy döntöttem hogy hagynám a 12.3-at, mert jó kis stabil kiadás, + az új telepítés híve vagyok, és nincs kedvem újra bütykölni a szkennerrel, ugyanis a Samsung multi nyomtatómat a mai napig nem ismeri szkennerként alapból a SANE backends és csak barkácsolással lehetett működésre bírni mind 12.2, mint 12.3 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Építő/felújító topik
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest