Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Már meg ne sértődj, azért neked írtam a választ, mert te hoztad fel a nálad jelentkező legtöbb problémát. Én leírtam, hogy nálam zökkenőmentesen települt, viszont a net beállítás az szokásosan szivatott. A 11.4 még rosszabb volt ezen a téren, ott még a gyári dvd-n sem volt rajta az egyik csomag ami kellett volna a nethez. Most legalább a dvd verzión már rajta volt, ha alapból nem is rakta fel.
Teljesen egyetértek veled, hogy az oprendszer van az emberért (felhasználóért) és nem fordítva... Senkitől nem várható el, hogy órákat vagy napokat töltsön el olyan hibaüldözéssel, beállítással amiknek alapból működniük kellene. Én sem vagyok linuxguru, csak mezei júzer és borzasztóan bosszant ha valami nem megy, ami elég alapvető kellene legyen, és nem nekem kellene fórumokat bújni a megoldásért.
Viszont fenntartom, hogy nálam a telepítés gond nélkül ment ha kicsit lassabb volt is mint az Ubuntué (de nem sokkal).Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest