- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Nem tudom észrevetted-e, hogy azon az oldalon öszvissz egy darab kép van, melynek a felirata: Az oldal fejlesztés alatt, vagy mi a rákomat írtam oda...
Ebből egyenesen arányosan következik, hogy még semmi nincs az oldalon, szinte nincs is oldal, csak meg van a regisztráció, meg tettem oda egy HTML -t hogy ne nagyon töröljék az UW-nál, de NINCS SEMMI AZ OLDALON...
Megj: én nem azt montam hogy gyere, csináljunk egy kötzös oldalt, hanem hogy tervezem egy oldal készítését, ÉN és aki úgy gondolja, hogy értékes információkkal tudja segíteni az oldal fejlődését, az szóljon...
Mert én úgy gondolom, hogy egy ilyen oldal nem a dizájnról szól első sorban, sokkal inkább az információkról amiket tartalmaz...
Remélem így érthető számodra a dolog...
És most télleg elmentem aludni...
CSICSIPÁ
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest