Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.O.C.
tag
Sziasztok!
Hát nekem is az ati-val lenne gondom. Tudom, tudom, más is írt már a témában, és el is olvastam, de ez az én képességeimet meghaladja. csak a megoldásról maradtam le
Azt szeretném kérni, hogy valaki írja le ha van türelme, hogy pontosan hogyan lehet 3d-t is működtetni. a driver fent van, működik is elvileg, de opengl-es alkalmazások indításakor befagy minden, csak reset segít. Tényleg elég sokat próbálkoztam/olvastam/szívtam már, de ez nekem nem jön össze. fglrxinfo-nál is megfelelő értékeket ír ki.Nagyon hálás lennék, ha valaki leírná azt az egy lépést amit még meg kellene tennem...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Napelem
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi