Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Sziasztok!
Ma felraktam a notebookomra az opensuse 10.3-as 64 bites verzióját. A telepítés alatt nem volt semmi gond, de amint teljesen elkészült, máris jelentkezett egy igen kellemetlen probléma:
egyszerűen nem hajlandó grafikus rendszerrel indulni
!! 5-ös futási szinten megy, elindul az xdm is, a yast szerint fut is, minden ok, az energiatakarékosságot is kikapcsoltam, hátha, de mégis parancssori módban van
. Sajnos az én linux tudásom erre a problémára már nem terjed ki, ha volna ötletetek, mit csináljak, szívesen olvasnám.
Ja... már újra is telepítettem, hátha, de úgy se lett jó
. 32 bitest már raktam fel PC-re, ott sose volt hasonló. Talán az a gond, hogy 64 bites? 
És még egy kérdés. Nem tudjátok, gyári konfigurációs Acer TM 7720G-hez honnan töltsek le drivereket és szoftvereket?? Főleg wlan-hoz, a videokártyához és a webcam-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!! 5-ös futási szinten megy, elindul az xdm is, a yast szerint fut is, minden ok, az energiatakarékosságot is kikapcsoltam, hátha, de mégis parancssori módban van
. Sajnos az én linux tudásom erre a problémára már nem terjed ki, ha volna ötletetek, mit csináljak, szívesen olvasnám.
. 32 bitest már raktam fel PC-re, ott sose volt hasonló. Talán az a gond, hogy 64 bites?