Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menhir
csendes tag
válasz
csendes
üzenetére
Kipróbáltam, amit írtál és ezzel sikerült megváltoztatnom az asztal felbontását a Personal Settings-ből. A gond az, hogy a képernyő bal felső sarkába helyezi el lekicsinyítve. A bootképernyő és a bejelentkező képernyő továbbra is 1280x1024-ben fut. Ha Yast alatt próbálkozom, ott továbbra is csak az 1280x1024-et tudja használni. Van több választási lehetőség, de hiába válaszom ki akármelyik megfelelőt, mintha nem is csináltam volna semmit. Ezen kívül, ha elmentem a Yast-ban válaszott felbontást, felülíródik a kézzel átszerkesztett xorg.conf fájl és mindenhol újra a "Default" érték szerepel. Esetleg próbáljam meg hozzáadni a sysconfighoz ezt a DISPLAYMANAGER_RANDR_MODE_VGA-t és hozzá egy értéket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új(csere is érdekel)
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest