Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Grafika szép, játékmenet jobb mint amire számítottam, párbeszédek zseniálisak, viszont gondolom alfa lévén nativ 4K ultra RTX 13700K+4080-al 50-60 fps között, RTX nélkül megvan a fix 60, viszont sok a stuttering és az fps lag.
-
Zsolty20
senior tag
Én is kipróbáltam az alfa tesztet, csináltam egy kb 33 perces videót, amit természetesen publikusan sehol nem osztok meg, illetve annyit elmondhatok, hogy a játék nagyon szép, élvezetes és pörgős.
-
pRoject22
őstag
Kaptam alfa teszt meghívást, ma délután indul, nagyon nem fogom részletezni a titoktartási szerződés miatt de annyit majd megírok ,hogy milyennek látom
-
pRoject22
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Ezután a kép után, én nem szeretném látni a "Rettenetes Emberpók" mesterművet!
-
Jacob Gibbs
tag
+1
Pedig nagyon szerettem a Batman Arkham trilógiát.
Azóta hogy Sefton Hill otthagyta a Rocksteady-t, én kicsit elengedtem őket. -
zsolesz967
aktív tag
Ez a videó se győzött meg,hogy kell ez nekem.
-
pRoject22
őstag
Nem értem mi folyik a Warnernél, esküszöm nem normálisak, ott van náluk a DC jog és mire adnak pénzt? Gotham Knights és ez, az emberek többsége azt sem tudja kik ezek, csak a hard DC fanok ismerik őket és ezeket az embereket arra kényszerítik, hogy számukra tök ismeretlen karakterekkel játszanak azok ellen akikkel valójában szeretnének, a mai grafikus motorokkal milyen Batman vagy JL játékokat lehetne össze hozni már, erre felböfögik ezeket, egészen elképesztő.
-
gabor7th
addikt
Hány éve várhatunk erre is már...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Elindult a korábban belengetett fejlesztői bemutató sorozat, az első részben a játékmenet és a történet kerül a középpontba.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest