Hirdetés
-
PROHARDVER!
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Chipsz után túl vagyok már a 4000+ km-en. Meg is osztom a tapasztalatokat:
- Alul egyértelműen erősebb lett (érzésre is és a mérés szerint is), illetve magasabb tempónál is érezhetően jobban gyorsul. Középtartományban nem érzek nagy difit de ott nincs is sok változás a nyomatékban.
- A fogyasztás kvázi nem változott, 1-2 tized dl-el lett kevesebb. Írás óta 100-ast kap (sőt előtte már 2 teljes tank 100-ast, hogy tiszta lappal induljon), 95-el nem próbáltam még.
- A váltó kiosztás úgy van belőve gyárilag, hogy teljesítmény csúcson váltva nyomatékcsúcsra érkezzél a következő fokozatban. Mivel a teljesítmény csúcs 500 rpm-el lentebb kerül (nem érdemes fölé menni mert ott érezhetően beesik a teljesítmény) de a nyomatékcsúcs kb maradt ahol volt, ez most nem annyira optimális de így is sokkal jobban megy mint előtte.
- A gázpedál nagyon érzékeny lett amire lassú manőverekkor (tolatás, parkolás) figyelni kell, mert könnyen megégethető a kuplung. Bár ez igazából csak kuplungcsere után lett égető probléma, de már nagyjából megszoktam mekkora gázt kell adni (leginkább csak éppen hozzáérni).
- A fordulatszám visszaesése érdemben nem változott, ez picit lehetne gyorsabb.
- A gyári Vmax limit ki lett írva, még nem próbáltam de egyszer majd megnézem mennyi a vége. Most a H indexes gumik miatt nem erőltetném (következőre V-set kap ami a gyari eloiras am.).
- Jól jött volna egy rajtprogram. Sajnos csak rükvercben akítv ez a dolog. Ki érti ezt...

Összességében havernak lett igaza, hogy csak egy dolgot fogok bánni: hogy nem előbb lépetem meg. És tényleg...

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest