Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Melyik gamer laptopot ajánlod inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
A Precursor Eventek legvégére figyeljetek oda, ugyanis hiába írták a Banks féle changelogban h immár végre player onlysok lettek.., mert az utolsó artifact megtalálását követően mikor a home system spawnol, álló brével futnak rá a rendszerre a környező AI birodalmak is..

Elég gáz.., mivel ugye ha előbb scannelik át a rendszert mint a player akkor bukó az ottani anomaly, így az Event befejezhetősége és a tetemes mennyiségű Unity reward is..

Ironman modeban jártam meg vele de nagyon csúnyán.., az utolsó mentési/töltési pont ingame 22napos volt így, mindennel próbálkoztam.., még azzal is hogy a rendszerbe elsőként érkező, számomra még "felfedezetlen" birodalom science shipjét apró darabokra lőttem amint a rendszerbe értem, kvázi bevállaltam volna a háborút is de még így is megjártam, nem segített.
Kezdtem emiatt egy új játékot mert az achi sem létezett még akkor amikor Ironmanben először végig vittem, mondanom sem kell nyilván h klasszisokkal gyengébb helyen kezdtem emiatt, 80%-os bolygó sehol, 60-asok is alig, a kezdő tudosókról és egyéb karakterekről nem beszélve, az már extrának sem volt nevezhető amikor kiderült h közvetlenül mellettem trónól a galaxis 3db Fallen Empirejéből az egyik de olyan közelségben, hha a kezdőbolygóm határának szélén (egy bizonyos irányban..) kezdek el kolóniát felhúzni, vagy annak peremén egy Outpostot akkor udvariasan megszólít hogy vagy azonnal lebontom vagy hörcsögeledelt dózerol belőlem..

Kabaré.., na mindegy, a lényeg.., az utolsó artifact megtalálása/anomaly kutatása előtt érdemes a birodalom átellenes határain kívülre, attól legalább 5-7 naprendszeres távra elhelyezni 1-1db, 5ös tudóssal felvértezett science shipet, hogy amikor bedingel h megvan az anyabolygó akkor egyből rá lehessen startolni..
Féregjáratosok esetén (mint pl jómagam is), előre rákészülni a manőverre generátorokkal.., nem pedig csak a spawn után nekiállni felhúzni őket mert már bőven-bőven késő lesz..Így már sikerült.., persze az AI erre is ráugrott mint gyöngytyúk a takonyra de most nehéz lett volna legyorsulniuk, esélyt sem adtam nekik. Meglett az achi, a reward és "csak" két estémbe került..

Hurrá-hurrá, cserébe ott vagyok ahol a part szakad, mert ezzel a bukott majommal a szomszédban még komoly problémák várhatóak, ráadásul közeljövőben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Bitcoin topic
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest