Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- NiMH akkumulátor
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
ha kikapcsolom a cserék email-es megerősítését, annak lesz valami szankciója?
pl.: 5 nap csere tiltás
mailbox.hu-s címre nem jön meg a megerősítő email (amióta leváltak a gmail-ről, azóta nem cserélgettem erről az accról) -
maddionmax
senior tag
Basszus, beléptem, semmi sem történt 1 percig, kiléptem, nem enged oda vissza.
Ekkora egy rakás... -
regener
veterán
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Oké már jó. Most olyan szobába vagyok amit twichen írt a gyerek.

-
htc07
addikt
válasz
üzenetére
1. megnyitod: http://steamcommunity.com/minigame/
2. konzolba: JoinGame(szobaszám);
3. profit -
törölt tag
Rohadjak meg ha értem mikor kell beírna a szobaszámot.
-
Danny365
őstag
És ezt próbáltad is? Mert szerintem nulláról nem lehet becsatlakozni egy többszázezres szobába. Mintha 10 level lehet a max különbség a te és a szoba szintje között. Bár a Valve naponta variálja a dolgokat, úgyhogy lehet, már ez is változott.
Viszont ha egyszer bent vagy egy szobába és kilépsz, többet oda nem lehet visszamenni.
-
htc07
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére

Itt érdemes még szobára vadászni, ami nem /1500 abba be kellene férnetek, pl. a 44444-es szoba.
-
Hunbeast87
senior tag
(#79684) htc07, (#79685) ZS3NI: Lassúak vagytok, már azelőtt válaszoltam neki, mielőtt kérdezte volna...

(#79686) intr1cacy: Nekem csak a szobaszám kellett zárójelen belülre. Persze, hogy kevés lesz, mert ez az első ilyen szoba amibe csatlakozok. Tegnap még "normális" szobában voltam.
-
Danny365
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Igazából vásárolni kell, csak amik a HP-det tolják fel, mert amúgy később egy csapásra meghalnál. De egyébként nem kell semmihez sem nyúlni, se kattintgatni, a képességeket se használd fel, a script intézi azt, ahogy kell.
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nem kell pontosvessző, viszont szám elé és után ' kell. JoinGame('szám')
Kevés lesz a WH

-
törölt tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
De gondolom a mostani játékom hagyjam abba.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
twich linket is írjon valaki pls

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Megelőztél.

Ajánlatos előre beírni a scriptet: JoinGame(szám); (elvileg pontosvessző is kell), amint Twitchen írják a szobaszámot, egyből másolni és Enter.Egy óra alatt 10.000 szint: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Míg feltöltöttem a képet +30k szint...
(#79679) Danny365: Nem tudtam, hogy nem kellene semmit se venni..Ilyen magas szinten így bevásárolva sem érek semmi, de akkor már nem veszek semmi sem.

(#79682) Jinxb1rd :http://www.twitch.tv/ulletical/
(#79683) cyberwarfare: Ha csak pár száz szinted van, akkor igen. Monster game főoldalára belépsz, sasolod a linkelt oldalt és a kirakott hivatalos szobába megpróbálsz belépni.
-
Danny365
őstag
Oh, ezt nem tudtam (bár nekem is fura volt). Elnézést a félreinformálásért.
@-secret-
Gyors kattingatók egyébként pont, hogy nem kellenek, sőt, a legjobb az, ha az ember nem tápolja a damage pontjait, nem vesz nuke-ot, se semmi ilyesmit. A Wormhole teszi a dolgát. Ha gyorsan kinyírják a boss-t, azzal csak rontanak a helyzeten.szerk.: mi most ugrottuk át a 300k-t, nájsz.
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Amit most kiadtak wormhole-osok szoba számot. Hova írjam be?
-
Nekem a 352 -vel végződő szobába sikerült belépnem. Egy óra alatt 10.000 szint.

Gyorskattintgatók gyertek! JoinGame(44352)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Danny365
őstag
válasz
Dawe966
üzenetére
Valaki kapott már levelet, hogy 3rd party cuccok segítségével boostolta a játékot, ezért ő ki lett zárva. De csak a játékból, szóval nincs semmi komolyabb következménye. No meg olyanról még nem olvastam, hogy a scriptek miatt dobtak volna ki valakit.
Amúgy én megint csak 2 kártyát kaptam, nem értem, a harmadik hol van...
-
Dawe966
csendes tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Én is haladok. 50k+ -os a történet 25 perc alatt. Ha meglesz a 300.000 onnantól fogva én is csak naponta belépek, hogy 1-2 kártyát droppoljon. Az egyes szintű kitűző nekem bőven elég, ha meg majd "kell" biztos lesz a marketban belőle.
Amúgy ha ilyen scriptek tolnak/tolok a roomban, azért Volvó nem bannol?Kitűző képei: http://imgur.com/a/XqslI
-
Źşë'
addikt
valaki tudná linkelni ennek a szörnyű kitűzőnek a képeit, melyik szinten hogy néz ki

-
noorbertt
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Angliába 47£volt, remélem adnak hozzá valami apróságot is

Ha normális cégről beszélünk akkor ilyen esetben küldenek egy új eszközt és mellé csomagolnak egy ingyenes címkét is amivel vissza tudod majd küldeni a rossz terméket. Persze ingyen történik minden.
Pl
-Google
-pebble -
wjbhbdux
veterán
game.co.uk-ról rendelhető egy 20 fontos Steam gift carddal egybekötve 63 fontért, onnan biztos nincs vám para, így kb 10 euroval olcsóbb maga a controller.
-
htc07
addikt
válasz
djculture
üzenetére
A homáros sztori lényegét már összefoglaltam, Hollandián keresztül jött, de Kínából, ezért vámoltatták (egyszer).
Szerintem is lesz EU raktárkészletük, sőt, boltban is lehet majd kapni.
/////////////
Én is beugrottam egy ilyen wormhole szobába, 3000nél tartunk..
kíváncsi vagyok mi lesz a vége, bár a kíváncsiságon felül nem igazán izgat a téma.szerk. mire megírtam,
2600056000mire szerkesztek ugrunk pártízezer szintet.
-
-
Érdekes lesz a garancia intézése... brrr... remélem sose romlik el, utálok postázgatni saját költségre.

Mellesleg ha ott van hogy VAT included stb stb. Nyilván nem kínai direkt küldés lesz.

-
-
htc07
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Nem hiszem, hogy az eu-ban gyártják a steam controllert.

A holland posta külön sztori, ha postnl hoz valamit kínából, az előbb Hollandiába megy, onnan jön ide (és ott nem vámkezelik, hanem itthon, ragasztanak matricát a csomagra, hogy nem vámkezelt).
Abban a sztoriban bizony valószínű, hogy kínából érkezett a csomag.
Többieknek: [link]
-
-
bul07
nagyúr
Van vásárlási korlát darabszámra?
Vettem a 0,09€ játékból 10 darabot és nem enged többet venni , de ha mást teszek a kosárba azt se engedi megvenni
Ez írja:
Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól. -
ayo
veterán
appears that the algorithm used by Steam to determine the rate at which cards drop was changed yesterday by Valve. After hearing numerous reports and doing testing of my own, it appears they have made this change to attempt to prevent people from purchasing a game, idling it for cards, selling the cards then refunding the game. As a result, most games will not start dropping Steam Trading Cards until approximately 2 hours of playtime has been recorded on your account.
tehát nincs olyan, hogy megveszed, kikártyázod és refund.
-
wjbhbdux
veterán
Már magyarországról is rendelhető a Steam controller kb 71 EUR szállítással.
-
Danny365
őstag
-
Danny365
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha a linkelt twiccs streamen vagy direkt monsteres steam groupban találod a szobát, akkor nagy valószínűséggel mások is azért vannak ott, mint te, szóval nehéz mellélőni szerintem.
Ugyanakkor egészen biztos vagyok benne, hogy a Steam Sale végére aki akarja, biztos megszerzi a 300k-s kitűzőt, mivel a következő resetkor rengeteg embernek lesz rengeteg wormhole-ja, így egy csomó szobát fel tudnak majd húzni.Ráadásul annyira kapkodni sem kell, hogy a legelsőkbe bekerüljön az ember, mert tökre nem számít. A mi játékunk másfél órája megy, jelenleg fél milliónál járunk.
-
Danny365
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Lehetőleg olyan szobához, ahol mindenki azon van, hogy a level szint a csillagos ég legyen. Fentebb volt már linkelve 1-2 ilyet steam csoport, ahol lehet bogarászni room számokat, de én az enyémet twitch-csen találtam. Persze olyan szobához nem tudsz csatlakozni, akik 10 szinttel feletted állnak.
JoinGame(x); a csatlakozós script, x természetesen a szoba számát jelöli. És ezt a http://steamcommunity.com/minigame/ oldalán kell beütni, nem pedig játék közben.Aztán ha bent vagy, benyomod ezt a szkriptet és hátradőlsz.
-
Assimilator
őstag
Idoben, jo helyre.
Ha ez megvan, akkor nem kell csinalni semmit.
-
törölt tag
-
Danny365
őstag
Szerintetek mi nem tudnánk egy jó kis 300k-s szobát összehozni? Annyira sok ember végül is nem kell hozzá, mert ugye alapból 1000 játékos kell, hogy egyáltalán legyen szoba és tudj csatlakozni (vagy nem jól tudom?), ezek meg ugye random emberkék, illetve a maradék 500 közé is bekerülnek olyanok, akik véletlen kerülnek oda.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Diablo es RoS is G2a-rol van nekem.
Tavalyelott decemberben vettem, azota is jatszom vele gond nelkul, lekopogom
Viszont Steamre meg nem vettem onnan semmit.Mas:
Ez a szobahoz csatlakozas csak reset utan mukodik? Mert ugye 10 szintkulonbseg feletti szobahoz mar nem lehet csatlakozni. Ha csak resetkor (este6) akkor az nekem csak vasarnap mukodik mert a tobbi napon dolgozom es nincs mobilnetem. -
-
[Prolixus]
addikt
Bármit vehetsz a G2A-n, csak tisztában kell lenni a kockázatokkal. Ez olyan mint a befektetések, nagyot kaszálni csak nagy kockázat mellett lehet. G2A-n az olcsóság "ára" az, hogy előfodulhat vagy meg sem kapod a kulcsot/gift-et amit vettél,vagy ha igen, nem tudod aktiválni, vagy ha még ez is megvan, esetleg később törlik a fiókodból a játékot.
Te döntöd el, hogy mennyivel jobb ár az a hivatalos boltokhoz képest, amennyiért ezeket a kockázatokat bevállalod. Én már vagy egy tucatszor vásároltam a G2A-n, sosem volt eddig semmi baj. De simán lehet, hogy pont a következő vétellel égetem meg magam. Szóval ez ilyen, mindig benne van a pakliban. Éppen ezért ritkán veszek ott valamit ami drága, max 2e forintos összegig megyek el. Ha annyit bukok, azt még le tudom nyelni.
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Barátom megvette a GTA V-öt aztán este szeretnénk játszani egy kicsit de rettentő lassú a nete ahhoz, hogy letöltse addig.
Ha csinálok egy biztonsági mentést akkor az neki is visszatölthető?
Köszönöm.
Üdv. -
wjbhbdux
veterán
Azt vedd figyelembe, hogy a g2a nem teljesen legális üzlet, és bármikor törölhetik a Steam fiókodról amit onnan szereztél be.
Más pénznemű kártyák viszont átkonvertálódnak Eurora, nyugodtan vehetsz olyat.
-
mark!
őstag
Na végre, G2A-n forintban tudok fizetni, van paysafecard lehetőség, bevásárolok. És a kedvenc videósomat is tudom támogatni. Írok majd ha megvettem.
-
eami
Topikgazda
válasz
1 among many
üzenetére
próbáltad már hogy nem kliensből veszed hanem weben?
-
1 among many
tag
már azelőtt kiírja, hogy a pakk csak nemtulajoknak van, hogy megadnám a fizetés módját. továbbá Iron brigade 4 pack is ua paypallal lett fizetve, arra mégsem reklamál. szóval valami más kell legyen. szerintem valami ddd specifikus lehet, mert ilyennel eddig nem találkoztam. de nem tudom. nem "üzletelni" kellene, barátainknak akarunk adni 5-6 példányt, hogy co-opozzunk.
-
eami
Topikgazda
válasz
maross
üzenetére
vagy felrakod ezt a plugint és automatikusan kiírja storeban az ár felett

Amúgy a The Fall eddig 2x volt bundliban. 1x BTA-ban 1x meg €4.3 packban

-
-
mark!
őstag
Újabb kérdés: amit Konzolvilágéknál lehet kapni Steam Gift Card-ot FONTban, és azt aktiválom, akkor euróban fogja megadni, vagy miben? Mert úgy akkor meg se veszem...
-
eami
Topikgazda
válasz
1 among many
üzenetére
Ha ugyanazzal a kártyával / paypallal próbálod akkor nem is csoda hogy nem engedi. Amúgy minek belőle ennyi példány? Üzletelni nem a legjobb alap mivel már 6x volt bundleben és többször is szórták ingyen.
-
1 among many
tag
üdv!
szitu, amit nem értek:
dino d-day 4 packot nem engedi megvenni. azt írja már a kosárba tételkor, hogy csak azoknak elérhető, akiknek még nincs meg a játék. tudom, 4 packok ilyenek. de ezen az accon ez nincs meg! paypal bejelentkezés viszont lefut, aztán mikor utoljára kéne leokézni, hibát jelez meg contact with support (na az az aminek nincs értelme, ha másfél napon belül kéne reakció...) nekem már megvolt, bnőm accjára vettünk 4 pack-ot tegnap, most vendéggép accjára is akartam, de nem engedi. 2 fiókot próbáltam, amin nincs meg, egyiken sem engedte. pedig azokon nincs ilyen játék. kipróbáltam egy másik játékkal, ami a mi fiókjainkon megvan, a vendég fiókon nincs. iron brigade 4 pack-ra nem szólt be. sajnos nem életem legnagyobb vesztesége lesz, ha nem tudok ebből még egy 4 packot venni, de furcsa.
valaki tudja, mitől van ez? -
noorbertt
őstag
Ismertek olyan játékot ahol relatíve egyedivé lehet tenni a karaktert? Szint, cuccot és akár kinézet. Viszont hasonló mint a payday vagy a left 4 dead.
-
törölt tag
válasz
CactuS
üzenetére
"Hivatalos" wormhole csoport steamen: [link] Itt le van/lesz írva minden. Szobákat valamikor reset után osztanak meg (itthon 6kor), de vannak szobák amik pár órája indultak és már a top10ben vannak.
WH#4 jelenleg 1.400.000-nél jár 2 óra után, mi meg most érjük el lassan a 300k-t.

(#79602) Erdei88: Miért bannolnának? Meg honnan?
Szerintem számítottak rá hogy lesznek scripterek mint minden webes felületű játéknál, de itt hátránya nem származik belőle senkinek (előnye se igazából). Ezek a csoportok egymással versenyeznek hogy ki dönt minél nagyobb rekordot adott nap végén aztán ennyi az egész. Sőt, Valve alkalmazottak is a játszanak. 
-
regener
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Top 100 Szoba lista
Csatlakozás
ScriptEnnyit tudok eddig xD
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Alkoholista nevelde
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy ha ilyen scriptek tolnak/tolok a roomban, azért Volvó nem bannol?