Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Ne görcsölj a Dodge és Parry miatt; a legdurvább soulsike játékokhoz képest is kétszer olyan gyorsnak kell lenni, hogy sikerüljön (magyarul vagy egy gépnek kell játszania, vagy egy jedinek, aki képes olyan dolgokra reagálni, amik még nem történtek meg).
Szerencsére létezik hozzá Easier Dodge and Parry mod.
Ja, a Baldur's Gate 3 tipikusan az a játék, ami megéri az árát (akkor is, ha nincs akcióban). -
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Elden Ring. Az egyik legszívatósabb és legjobb nyílt világú fantasy akció/kaland. Én (és mások is) elsőre visszakértem az árát, mert annyira rossz élmény volt. Aztán újra megvettem és azóta van benne 476 órám. Persze ehhez az is kell, hogy megtanuljon vele játszani az egyszeri játékos (neten vannak hozzá útmutatók). Illetve el kell fogadni, hogy ebben a játékban mindegy mit csinálsz, meg fogsz halni. Aztán újra és újra és újra.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
csibe1
üzenetére
Átolvastam még egyszer az egészet, amit írtál. Szerintem felhasználói hiba esete. Eleve nem kívülről (Total Commanderből) kellett volna átmásolni komplett könyvtárat, hanem a Steamen belül átállítani a tárhelyet, illetve megadni az alapértelmezett letöltési mappát. Ok, az "írási hiba" helyett lehetett volna "megtelt a lemez" üzenet, de ez részletkérdés, hiszen ha megtelt a lemez, akkor már nem lehet rá írni, tehát írási hiba van.
-
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Szmtgp
üzenetére
Steam - Nézet - Felvételek és Képernyőmentések menü. Ott kiválasztod, melyik játék melyik képét akarod feltölteni, amit utána meg is oszthatsz, akár itt is. (Nem kell másolni semmit sehova.)
"Héraklész:
Nem is tudom pontosan, mi az a "soulslike", engem ezen játékok ronda képi világa, ördögisége, sötét szellemisége undorít. Sajnos egyre inkább menő ez az >>esztétikum<<."Íme pár kép az egyik legjobb soulslike játékból, az Elden Ringből:
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Sempronius89
üzenetére
Gondolom, a gép újraindítása megvolt (néha szükséges).
CCleanerrel érdemes lehet kitakarítani a regisztrációs adatbázist, hátha megjavul tőle.Más: Kaptam egy értesítést a Steamtől az egyik, kívánságlistámon szereplő játékkal kapcsolatban, hogy NAPI AJÁNLAT! Ajánlat vége: június 5. Jó hosszú nap lesz.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
FrezeR
üzenetére
Banktól függ. Cibnél a következőképpen néz ki: 1. berakom a kosárba, amit megvennék, 2. átvezetem a szükséges összeget a netes kártyára, 3. magamnak vásárolom+ katt a vásárlás gombra, 4. jön egy üzenet a mobilra, koppintás, 5. biometrikus azonosítással belépek a mobil appba, 6. jóváhagy gombra koppintok, 7. biometrikus azonosítással jóváhagyom a tranzakciót, 8. pár mp várakozás után tovább gombra kattintok a Steam ablakban, és kész is. Össz-vissz talán két percig tartott, onnan kezdve, hogy végignéztem a kívánságlistámat, mit is kéne venni.
-
VikMorroHun
őstag
Nézegetem a nyári akciókat, American Truck Simulator 5 Euróért. Gondolkodok, hogy megvegyem-e, vagy sem. (22 perc volt hátra a különleges ajánlatból.) Á, mondom nem kell. Aztán mégis. Kosárba rakom, és jön egy kérdés: beváltom-e a 15000 zsetonomat (ezt meg honnan szedtem?) 5 Euróért. Mondom, jó, legyen.
Úgyhogy kaptam egy ingyen játékot, ami lehet, hogy némileg érdekelni is fog. 
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
d) amikor egy kocka programozó közzétesz valami hasznos kódot, ami nekem kellene, mert mondjuk megoldott egy számomra (nagyrészt) megoldhatatlan problémát, de a kódot nem lehet csak úgy letölteni, mert vagy egy 50 KB-os weboldal jön le, vagy kézzel kell kimásolnom az 50 programsort, majd beillesztenem egy szövegszerkesztőbe...

Tegnap éjjel kaptam egy levelet, hogy 50%-os akció van az AC Odyssey szezonbérletre március 4-ig. Ma délután megvenném, erre sehol semmi akció. Megnézem megint a levelezésem, ott a van "A Steam kívánságlistádon szereplő egyik tétel akciós!" levél. Megnézem az áruházi oldalt, minden változata akciós a játéknak, csak a szezonbérlet nem. Most akkor ezt hogy?
-
VikMorroHun
őstag
válasz
bepken
üzenetére
(Nem láttam, hogy válaszoltak volna rá.)
Igen, de azért javasolnám az Underground DLC-t is hozzá. A véletlenszerűen változó labirintusok elég jók tudnak lenni unalom ellen, plusz majdnem olyan jó cuccokat lehet onnan kihozni, mint a Sötét Zónából, amit valószínűleg el fogsz kerülni a lehetséges PvP miatt.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Nekem csak 33 játékból hiányzott 0 byte a múlt héten, de azt mindegyiknél letöltötte.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Víruskeresőre nézzetek rá. Nálam az Avast csinált olyat időnként, hogy letiltott egy játékot, mert szerinte víruskockázatos volt, csak elfelejtett szólni róla. (Mondjuk csak akkor töröltem le a francba, amikor konkrétan az egész Steamet elkezdte vírusnak nézni.)
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Változott, most már letöltés közben is el tudja indítani a játékot (kivéve, ha frissítésről van szó), illetve kivették belőle a magyar nyelv támogatást.
Előbbi hibaüzenet:
"0 tétel van a kívánságlistádon, de egyik se felel meg az általad fent alkalmazott szűrőknek."
Hoppá.
Tegnap meg követni akartam egy kurátort. Erre azt mondja, hogy előtte jelentkezzek be. Mindezt a saját számítógépemen, a saját Steam kliensemben.

-
VikMorroHun
őstag
Ha jól láttam, az egyszerű választ nem adták meg. Fogod a telepített játék könyvtárát (akár Windows újratelepítés után is), és a Steam kliensben azt mondod, telepíteni akarod a játékot. Megmondod neki, hogy hova akarod (ahol a játék könyvtára van), és egyből feltűnik neki, hogy ott már vannak ahhoz a játékhoz tartozó állományok. Szépen átnézi az egészet, és ha szükséges, egy kis részét letölti. Kész.
Elvileg ezt már a Uplay is tudja.
Nekem meg szólt a Steam, hogy le akar tölteni 146 MB-ot a Tom Clancy's GR Wildlandshez. Mondom, jó. Lefoglalt neki valami 17 GB helyet, és 13 perce ezzel szórakozik...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eami