- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
néha elég nehéz elkepzelni, hogy nem csak nehany tizen/szaz ember van bnet-en.
Az egyik taggal 3x sorsolt ossze a jatek ma (es ebbol egyszer csak egymas utan), egy masik taggal meg ketszer.....de azt inkabb ne tette volna...a gyereknek arrol szolt a jatek, hogy a sajat bazisat leszedte az scv-kel, aztan a mi bazisunkat tamadta....az ilyen gyoker minek jon fel jatszani???? elsoben kileptunk de
A masodik meccs vegul izgi lett (happyend nelkul) ZPT Vs ZPT persze...
tehat a csavo megint magat nyirta ki, majd raugrott a zerg tarsra...az szepen drone-okkal kinyirta.. kozben az overlordnal lattuk, hogy bezarnak minket cannonal....
szep kis hordat osszeszedtem zea stalker colobol (de a masik zerg corruptorra ment ezert atalltam imora)...a kitoresunk olyan jol sikerult, hogy gyakorlatilag az expelt bazisukat romma vertuk...mineralom mar ures volt, kertem a zergtol mineralt, es gyorsba kiexpeltem ket helyre (a cannon rusher protoss pont voidra akart volna menni a bazisunk elotti exp helyeken....
)
tehat 3v2 ben amolyan Zrinyisen kitortunk (a hosi halalt leszamitva)...kb 10 letalpalt tank volt a 15-20 cannon mogott...mienk lett a mapcontrol, es mondtam a gyereknek, hogy corruptorra menjen a foldit majd kiirtom en....erre disconnect!!!!! ...nem volt nagy szam a tars, es feltem, hogy egyedul nem birja (pedig mar egyszeru lett volna)....ekkor nem nagyon szerettem a bnetet...kovetkezo meccsben egy tarsam az elso percben nem csinalt semmit.......nemtudom, hogy a hulyekre miert nem csinalnak egy szurot.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest