- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
"a többség kajálja ezt a trendy star trek-et mert nagyon edgy, én már csak hírmondónak maradtam" - ne add fel, neked van igazad, a többiek mind szembehajtanak az autópályán
Komolyra fordítva: szerintem túl kajakra veszed, ahelyett hogy elfogadnád ilyennek, és élveznéd amennyire tudod. Szerintem"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
butch3r
senior tag
a 80-20%-ban egyetértünk. én úgy érzem te 1 kicsit sötétebben látod mint a többség itt, de abban egyetértek veled, hogy ez az eddigi leggyengébb st széria.
az lmbtq vonalat szerintem is túltolják, ok, hogy roddenberry alkotása az elfogadás stb ről szólt, de lehet ezt ennél finomabban, kevésbé tolakodóan tenni (lásd fekete kapitány ds9, női kapitány voyager) (nálam mondjuk tényleg a grey szál az ami már sok, előtte se rajongtam a stammets szerelmi szálért (egyszerűen mert túlzásba volt víve, nem mindig tett hozzá a cselekményhez hogy mutatták hogy ők együtt vannak)
(én mióta kijött a discovery s2 újra néztem ds9-t, most épp voyager s6nál tartok, lehet ez is helyre billenti kicsit nálam az egyenleget )ds39: én nagyon szerettem enterpriseban hogy a harmadik évad részei olyan szorosan egybefüggtek.
a negyed évad pedig amolyan antológia sorozat volt, minden 2-3-4 rész egy egy nagyobb story volt. azt is szerettem nagyon[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...