Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
Malibutomi #31 üzenetére
Egy picit azért átestél a paci túloldalára.
Számtalan esetben voltak / vannak ilyen esetek játékoknál, és azért sok fejlesztő csapatra igaz, hogy igyekszik figyelni a játékosok visszajelzéseire.
Én a Mechwarrior: Online esetében tavaly tapasztaltam ilyet, tényleg igyekeztek a fejlesztők, videók, Q&A sorozatok, hangulatteremtő hírfolyam, rengeteg interjú, videók, aztán zárt, végül nyílt béta. Ehhez képest bár megvettem ott is az alapító csomagot, jó ideje csak néha-néha belogolok, aztán pánikszerűen menekülök, mert az előre beígért dolgok közül sok nem, sok késve, jó pár dolog pedig nem úgy került bele, ahogy arról szó volt...
Az SC esetében ami engem már egy kicsit irritál, az Chris Roberts, ugyanis az elején még én is tudtam nevetni azon, hogy saját magáról nevezte el a játékbeli céget (Roberts Space Industries), meg ő mutatta be gyakorlatilag a teljes játékot, de most a Hangár bemutatónál az élő adást kb. 10 perc után lelőttem, mert elég volt már abból, ahogy ott szerepelteti magát. Túl sok a személyi kultusz, és ez már kezd ellenszenves lenni...
Ami amúgy meg én amiatt agóddom, hogy nagyon elharapódzó lett a pénzesség. Hónapok óta megy a vita, hogy az IDRIS korvett Pay-2-Win lesz-e, vagy sem, de akárhogy is, egy 1250$-os hajó már homlokráncolós esett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Fotó állvány eladó
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!