Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Én is mellőzöm a right join-t, mert az agyunk balról jobbra értelmez. De, amikor mondja, hogy mi a feladat és hogyan kezdet neki, akkor ott volt,hogy right kellett volna. Amikor nagyon junior voltam, szégyeltem volna olyan kérdéseket feltenni, mint amiket én kapok manapság.
A senior-nak is már ajánlottam az sqlzoo.net oldalt és tegnap találtam az Oracle oldalán is egy tök jó leírást kezdőknek, ahol elég sok példa mentén van elmagyarázva.
Kicsit ON is legyek. Már 8 éve SQL-ezek. Bár nem tartom magam veteránnak kódismeret szintjén, de 5 év Oracle és most 3 év T-SQL a hátam mögött kicsit tovább lépnék. DBA irány szimpatikus. Van olyan iskola, ami különösen ajánlott vagy nagyon kerülendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest