Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hűtés beállitása
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Én is mellőzöm a right join-t, mert az agyunk balról jobbra értelmez. De, amikor mondja, hogy mi a feladat és hogyan kezdet neki, akkor ott volt,hogy right kellett volna. Amikor nagyon junior voltam, szégyeltem volna olyan kérdéseket feltenni, mint amiket én kapok manapság.
A senior-nak is már ajánlottam az sqlzoo.net oldalt és tegnap találtam az Oracle oldalán is egy tök jó leírást kezdőknek, ahol elég sok példa mentén van elmagyarázva.
Kicsit ON is legyek. Már 8 éve SQL-ezek. Bár nem tartom magam veteránnak kódismeret szintjén, de 5 év Oracle és most 3 év T-SQL a hátam mögött kicsit tovább lépnék. DBA irány szimpatikus. Van olyan iskola, ami különösen ajánlott vagy nagyon kerülendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Bundle topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Highguard
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus VivoBook W11 Laptop
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest