- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Kösz, de sztem sem annyira fontos...... (csak felkeltetted az érdeklődésemet
)
Egyébként amit kértél, az a felhasználó nevem, meg a jelszóm ???? Mondom láma vagyok...De nem szívesen vennék el az idődből eddig is sokat segítettél

és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
Azért mondtam én azt a közös táblát.
Egyébként meg arra gondoltam, hogy ha már ilyen feladatot ad, akkor gondolom le is akarja kérdezni, és hát milyen gyönyörűséges pillanat lenne (
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...Még egyszer köszi szépen, és
na meg persze 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...