Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genius SW 5.1 Home Theater
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Powerbank topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Kösz, de sztem sem annyira fontos...... (csak felkeltetted az érdeklődésemet
)
Egyébként amit kértél, az a felhasználó nevem, meg a jelszóm ???? Mondom láma vagyok...De nem szívesen vennék el az idődből eddig is sokat segítettél

és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
Azért mondtam én azt a közös táblát.
Egyébként meg arra gondoltam, hogy ha már ilyen feladatot ad, akkor gondolom le is akarja kérdezni, és hát milyen gyönyörűséges pillanat lenne (
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...Még egyszer köszi szépen, és
na meg persze 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) ha egy ilyen lekérdezés is működne, nem csak az hogy (A könyv szeretete 1, 1)....Hát emiatt érdeklődöm, de ha nem lesz az sem baj, csak szép lett volna...