Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Home server / házi szerver építése
- Billentyűzet gondom van
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Opre szerver + 2 klienses és szolgáltatásos beadandó ami páros munka lett volna egyedül toltam le mert beleszart a társam, tanárt nem láttam a félévben mindent demonstrátor tart van olyan tárgyunk (digitális rendszerek, ALU és alap tervezési feladatok) 2x tartottak konzit amúgy egy fél hiányos fél katyvasz pdf halmazból OMB módszerrel tanulj.
Nem véletlen kértem segítséget és hagytam a végére dolgot nem épp lustaságból. Szeptember 1 óta ~200 km-ert mentem motorral, mikor ügyintézni kellett beszaladnom a TO-ra vagy a városba, egy út oda és vissza ~40km.

Nem jött be...!
Ösztöndíj megtartására gyúrok, leakarom cserélni a Delkevic dobot egy teljes GPR rendszerre, dob + leömlők + sport kati.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Home server / házi szerver építése
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 18 // i9-14900HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 4070
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe gar
- Zenbook S 13 UX5304VA 13.3" 3K OLED i7-1355U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Google Pixel 9a 128gb garanciás eladó!
- Kingston HyperX Fury 2x8GB 1866MHz DDR3 kit/ Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ösztöndíj megtartására gyúrok, leakarom cserélni a Delkevic dobot egy teljes GPR rendszerre, dob + leömlők + sport kati.