Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz martonx #4333 üzenetére

Közben meglett a válasz: Igen. Azt hittem, hogy itt is van limit, mint a PHP esetén, hogy pl 60s után annyi, nem fut tovább... de nem, az SQL lekérés 20 perce futott, és mivel állandóan újat is küldtek, így persze belefutott az össz. limitbe, és vége lett mindennek.
    Végül kiküldték mi volt az utolsó három SQL lekérés, ami beragadt, aminél kiakadt... és így megtaláltam, mert már látványra is vacak volt, de localon lepróbálva az adatbázis másolaton is iszonyat ideig futott (kb 20 perc után kilőttem).
    Csak véletlen egybeesés volt a tárhely váltással, hogy most jelentkezett, máshogy használták (egy olyan módon, amit eleve beépíteni sem akartam, mert mondtam, hogy ebből teljesítmény gond lesz, de kikövetelték... de nem használták, és közben az évek során annyira megnőtt az adatok mennyisége, hogy nem pár másodperces lefutás lett, hanem fél órás, mire elkezdték így használni). Végül elcsesztem rá fél napot, de sikerült optimalizálni a lekérést, és így leszorítani 0.4 másodpercre :) (Jó, amikor írtam 4 éve az eredetit, akkor kevesebbet is tudtam, ma már elve nem úgy írnám meg.)

Új hozzászólás Aktív témák