Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Közben meglett a válasz: Igen. Azt hittem, hogy itt is van limit, mint a PHP esetén, hogy pl 60s után annyi, nem fut tovább... de nem, az SQL lekérés 20 perce futott, és mivel állandóan újat is küldtek, így persze belefutott az össz. limitbe, és vége lett mindennek.
Végül kiküldték mi volt az utolsó három SQL lekérés, ami beragadt, aminél kiakadt... és így megtaláltam, mert már látványra is vacak volt, de localon lepróbálva az adatbázis másolaton is iszonyat ideig futott (kb 20 perc után kilőttem).
Csak véletlen egybeesés volt a tárhely váltással, hogy most jelentkezett, máshogy használták (egy olyan módon, amit eleve beépíteni sem akartam, mert mondtam, hogy ebből teljesítmény gond lesz, de kikövetelték... de nem használták, és közben az évek során annyira megnőtt az adatok mennyisége, hogy nem pár másodperces lefutás lett, hanem fél órás, mire elkezdték így használni). Végül elcsesztem rá fél napot, de sikerült optimalizálni a lekérést, és így leszorítani 0.4 másodpercre
(Jó, amikor írtam 4 éve az eredetit, akkor kevesebbet is tudtam, ma már elve nem úgy írnám meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minecraft
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Jó, amikor írtam 4 éve az eredetit, akkor kevesebbet is tudtam, ma már elve nem úgy írnám meg.)