- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Közben meglett a válasz: Igen. Azt hittem, hogy itt is van limit, mint a PHP esetén, hogy pl 60s után annyi, nem fut tovább... de nem, az SQL lekérés 20 perce futott, és mivel állandóan újat is küldtek, így persze belefutott az össz. limitbe, és vége lett mindennek.
Végül kiküldték mi volt az utolsó három SQL lekérés, ami beragadt, aminél kiakadt... és így megtaláltam, mert már látványra is vacak volt, de localon lepróbálva az adatbázis másolaton is iszonyat ideig futott (kb 20 perc után kilőttem).
Csak véletlen egybeesés volt a tárhely váltással, hogy most jelentkezett, máshogy használták (egy olyan módon, amit eleve beépíteni sem akartam, mert mondtam, hogy ebből teljesítmény gond lesz, de kikövetelték... de nem használták, és közben az évek során annyira megnőtt az adatok mennyisége, hogy nem pár másodperces lefutás lett, hanem fél órás, mire elkezdték így használni). Végül elcsesztem rá fél napot, de sikerült optimalizálni a lekérést, és így leszorítani 0.4 másodpercre
(Jó, amikor írtam 4 éve az eredetit, akkor kevesebbet is tudtam, ma már elve nem úgy írnám meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Zyxel NAS326
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Jó, amikor írtam 4 éve az eredetit, akkor kevesebbet is tudtam, ma már elve nem úgy írnám meg.)