Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Az NVL-nél valahogyan meg kellene adni, hogy az ahhoz az emberhez tartozó jogvisz_kezd-et adja meg, akinél nincsen kmh.kezdete. Most eldobja magát, hiányzó művelet miatt. De itt ugyanúgy elakadok, hogy hogyan tudnám ezt megmondani.bambano Még csak nem is hallottam róla - ez nem teljesen igaz, mert valahol láttam már, de nem néztem még meg -, de ez működik.
Már csak az a gond, hogy akinek mind a két táblában van valid értéke, az kétszer szerepel. Sajnos allekérdezésbe nem lehet berakni, pedig próbáltam. 
Tehát vagy az kellene megmondani, hogy a 2 táblából a kisebb értéket hozza ki, vagy pedig a kmh-s értéket, ha az valid, mivel az minden esetben kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az NVL-nél valahogyan meg kellene adni, hogy az ahhoz az emberhez tartozó jogvisz_kezd-et adja meg, akinél nincsen kmh.kezdete. Most eldobja magát, hiányzó művelet miatt. De itt ugyanúgy elakadok, hogy hogyan tudnám ezt megmondani.
Már csak az a gond, hogy akinek mind a két táblában van valid értéke, az kétszer szerepel. Sajnos allekérdezésbe nem lehet berakni, pedig próbáltam.