Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
"Van egy csomó album amit újra és újra kiadnak, ez is bekavarhat."
Valószínűleg erről lehet szó. Sok albumnál nem stimmeltek az évszámok, aztán egy részénél kiderült, hogy én még a bakelites időkből emlékeztem a lemezre, és furcsállottam, hogy sokkal későbbi az évszám. Persze nyilván valamelyik CD-kiadás évszáma lehetett az. Például a Muzsikásnak ez az albuma 1986-os eredetileg, itt pedig 2014 szerepel. Mondjuk elég zavaró ez így, hogy van ahol az eredeti, első kiadás dátumát tüntetik fel, pl. Bergendy aranyalbum 1981, van ahol meg a ki tudja hányadik cd-kiadás évét.
Jó lenne ezt egységesíteni, mert így elég nagy a káosz. -
válasz
zizidor
üzenetére
Szerintem is csak a sorrend változik. (Esetleg hívjuk fel az OP figyelmét, hogy újabban a keresés csak az első négy találatot írja ki kategóriánként, ha az összes előadóra kíváncsi, akkor ki kell választania az "Artists" fület.)
Megjegyzések:
1. További írásvariációk további sorrend variációkat eredményeznek: TRACE, "Trace", stb.
2. "TRACE", "Trace" és "Trace." nevű előadókból én 12-t számoltam meg (mielőtt eluntam volna a találati lista tekerést...)Szerk: A találati sorrendet elvileg befolyásolják az egyéni zenehallgatási szokások is, legalábbis egy időben ezzel dicsekedett a Spotify.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó lenne ezt egységesíteni, mert így elég nagy a káosz.