Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
"Van egy csomó album amit újra és újra kiadnak, ez is bekavarhat."
Valószínűleg erről lehet szó. Sok albumnál nem stimmeltek az évszámok, aztán egy részénél kiderült, hogy én még a bakelites időkből emlékeztem a lemezre, és furcsállottam, hogy sokkal későbbi az évszám. Persze nyilván valamelyik CD-kiadás évszáma lehetett az. Például a Muzsikásnak ez az albuma 1986-os eredetileg, itt pedig 2014 szerepel. Mondjuk elég zavaró ez így, hogy van ahol az eredeti, első kiadás dátumát tüntetik fel, pl. Bergendy aranyalbum 1981, van ahol meg a ki tudja hányadik cd-kiadás évét.
Jó lenne ezt egységesíteni, mert így elég nagy a káosz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Jó lenne ezt egységesíteni, mert így elég nagy a káosz.