-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
R0LAND
csendes tag
sziasztok
kellene egy kis help , köszi
kocsiban bt.hoz kapcsolódik automatikusan a telóm
és az a problémám , hogy azonnal indul az alkalmazás
ezt hol tudnám leállítani ,hogy csak akkor induljon ha én indítom!?
beállításokban nem találtam ilyet,
csak akkor nem indul automatikusan ha előtte kényszer leállítom az akalmazást. ritkán használom , csak hosszabb utakon, de napontan sokszor rövid útakon vagyok és nem akarom hogy így működjön
valaki tud megoldást?
köszi
üdvja , az értesítések felolvasása is ilyen , azt sem tudom kikapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- E-book olvasók
- Tavaszi hardvernyitány
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest