Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callme
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a Samsung Q6FN okos tévén használt Tizen Spotify app-ban egyik napról a másikra nem működik a keresés funkció. Próbálok rákeresni akármire, és csak azt dobja ki, hogy: Valami hiba történt, Próbálja újra.
Amit már próbáltam:
- Újratelepítettem a Spotify app-ot többször a tévén
- Reseteltem a tévé beállításait
- újraindítottam a routert, a tévét újra csatlakoztattam Wifihez is és LAN-on keresztül is
Nem hiszem, hogy a tévével lenne a gond, mert a PS4-en lévő Spotify app is ugyanolyan, és ott sem működik a keresés.
Free user vagyok jelenleg, de elvileg működnie kellene így is, meg működött is tegnap előttig.
Várjak esetleg egy frissítésre, vagy van valami megoldás a problémára?
Ha valaki találkozott már ilyen jellegű problémával, nagyon megköszönném, ha segítene
Szerk.: Jah és persze mobilon és laptopon tökéletesen megy a keresés funkció
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest