Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Teljesen félreértettél. Csomó podcast ajánlás van, mivel szinte minden nap hallgatok valamit, csak ugyanolyan témakörű podcastokat dob fel. Ami amúgy jó, csak gondoltam most jó lenne valami új és teljesen más, és ekkor szembesültem vele hogy mik vannak a top listákon.
Ez a kétszer annyit fizetés dolog nem tudom honnan jött, de igazából tök mindegy. A kérdés az volt hogy át lehet e állítani a régiót, sajnos nem, szóval mindent megtárgyaltunk.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs