Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem már most is kikapcsolhatja, nem kell várnia a Prémium végéig. Mivel előre fizetsz ezt már nem küldik vissza viszont a kifizetett időszak végéig használhatod. Az es playernél így használom, ha éppen van valami amit nézni akarok rajta. Befizetem egy hónapra, elkezdem használni és már meg is szüntetem az előfizetést (cancel subscription), hogy ne felejtsem el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest