- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Tegnap óta vagyok csak Spotify felhasználó, még nem látom át teljesen a dolgot.
Hallottam olyat, hogy Telekom előfizetőként nem számol adatforgalmat az alkalmazás, amennyiben mobilinternetről használom, és az alábbi csomagok valamelyikére fizettem elő.
Nekem a Mobil L van 2 GB nettel, elvileg minden oké, de van ezzel valami tapasztalatotok?Illetve egy kérdésem lenne. Beírok egy előadót, ki is ad sok számot, de albumot nem tudok hallgatni. Ez valami policy, vagy én csinálok rosszul valamit?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 4
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest