Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Nekem most konkrétan meghalt a spotify-om (Galaxy S8)
A waze-be integrálva szoktam hallgatni, de megnémult. Elkezdeném hallgatni, el is indul a lejátszás, de hang nincs. Törlöm a spotify adatait az alkalmazások között, újra login, működik egy útra, aztán legközelebb megint néma. Megint törlöm, megint login, megint lehet egy alkalommal használni, aztán megint elnémul.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A waze-be integrálva szoktam hallgatni, de megnémult. Elkezdeném hallgatni, el is indul a lejátszás, de hang nincs. Törlöm a spotify adatait az alkalmazások között, újra login, működik egy útra, aztán legközelebb megint néma. Megint törlöm, megint login, megint lehet egy alkalommal használni, aztán megint elnémul.