Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Nekem most konkrétan meghalt a spotify-om (Galaxy S8)
A waze-be integrálva szoktam hallgatni, de megnémult. Elkezdeném hallgatni, el is indul a lejátszás, de hang nincs. Törlöm a spotify adatait az alkalmazások között, újra login, működik egy útra, aztán legközelebb megint néma. Megint törlöm, megint login, megint lehet egy alkalommal használni, aztán megint elnémul.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A waze-be integrálva szoktam hallgatni, de megnémult. Elkezdeném hallgatni, el is indul a lejátszás, de hang nincs. Törlöm a spotify adatait az alkalmazások között, újra login, működik egy útra, aztán legközelebb megint néma. Megint törlöm, megint login, megint lehet egy alkalommal használni, aztán megint elnémul.