Hirdetés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Mini-ITX
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Digital
üzenetére
prémiumot nem fogod tudni megtartani, várd meg mig lejár a mostanin utána válts.
új accounthoz en mindig ezt csinalom, 20 mp alatt megvan az osszes zene atpakolasa (sok évnyi ingyenélés rutinja
szerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)tehát: gépen a spoti kliensben: dalok > ctrl+a > jobbklikk hozzáadás lej. listához > új lista
csinál neked baloldalra egy uj lejatszasi listat ezen a neven. arra jobbklikk, megosztás > link másolása
ezt a linket egyelőre félreteszed, megnyitod a böngészőben vagy elkuldod magadnak facen tokmindegy.megcsinalod az uj accountot, figyelj arra hogy mikor melyikel vagy belépve a kliensbe, amint megvan a link a regibol ki is lephetsz.
új accountal link megnyit és követed a playlisted, innentol kezdve minden eddigi zenéd az előző accról be lesz pipálva tehát meglesz a gyűjtemény > dalok fülben. ha lejátszási listáid is vannak azokat csak meg kell osztani es megnyitni a linket.
have fun

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)