Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
kmarci25 #2923 üzenetére
A telefonos app-ban (gyűjtemény, androidon jobb alul, majd Dalok) és a gépesen (a képernyő bal felső részén) is van, a webes felületet nem használom.
(#2922) jegenye77: Szívesen.
(#2921) zseko: Én nem hallottam semmilyen hype-ot, jó két éve használom a premium-ot, nincs vele különösebb baj. A kisebb kellemetlenségek ellenére sokkal több időt spórol ez nekem az ncore-ozáshoz képest.
Dalszöveg van, beállításokban be lehet kapcsolni, nem mindenhol elérhető. A mentett számokat pipával jelöli. Az biztos, hogy nem árt az erős telefon és a nagy aksi az alkalmazáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Akciókamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Honda topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest