- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- BenQ XL2411 + RX 580: Keresem a megfelelő kábelt a 144Hz-hez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám , amivel szeretnék a support-hoz fordulni, van nekik olyan e-mail címük, ahová írni lehetne? Angol vagy magyar, mindegy.
A lényeg az, hogy használtam a prémium előfizetést, a múlt héten viszont láttam PlayStation-ön egy hirdetést, hogy ha PS Plus-szal fizetek elő, akkor kapok 10% kedvezményt a havidíjból. Nem egy nagy összeg, de gondoltam miért ne lenne egyben a kettő. A webes felületen visszamondtam a prémiumot, ami a tegnapi napig még aktív volt. Lehet ott követtem el a hibát, hogy még aznap elő is fizettem a PS-en keresztül, le is vonta az egyhavi összeget, viszont ennek ellenére jelenleg nincs aktív előfizetésem. Ki-be jelentkezés megvolt, nem tudom, mit tudnék még tenni. Van esetleg valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest