Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Megvan, hülye vagyok. Megcsináltam mégegyszer, és utána ott a bazi nagy "Continue" feliratú zöld gomb, csak ahogy olvastam az instrukciókat az első próbálkozáskor reflexből rákattintottam a SheerID linkre, ami csak a szolgáltató oldalára vitt és nem a verifikációra. Most már megy, nem is kellett semmit feltölteni, elég volt az EduID-s azonosítóval belépni az egyetemi portálra és ezzel igazoltam a jogosultságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest