- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Hali
Előfizettem Spotify-ra mert facebookon volt egy reklám hogy 3 hónapra 0,99 EUR. (Most nem tudom, hogy összesen, vagy havonta, de még havonta is megéri annyiért, illetve most a Dominósok kaptak 5 GB mobilnetet karácsonyra, így mehet a stream all day all night
)A lényeg.. hogy az alkalmazás valami borzalmas. Xiaomi Redmi 3 pro-n nyomom, és a zeneváltás előre-hátra, sokszor nagyon lassan működik, mp-ket kell várnom míg zenét vált. Ugyanez a play/pause-szal is. Ha lezárom a képernyőt van, hogy elhallgat a zene pár mp-re, meg ilyen nyalánkságok.. Tudom, tudom nem lehet tökéletes programot írni, pláne nem droidra, de ennyire mainstream appot, ilyen szarul működni még nem láttam :/
Úgyhogy, lehet ha lejár a 3 hónap, váltok Deezerre. Amúgyis spotifyon van a legkevesebb elérhető zene a nagy szolgáltatók közül, nem is értem, miért mindenki erre van rákattanva. Úgy nagyon nem is tudok rá pozitív dolgot mondani.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)