Hirdetés
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- OLED TV topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Hali
Előfizettem Spotify-ra mert facebookon volt egy reklám hogy 3 hónapra 0,99 EUR. (Most nem tudom, hogy összesen, vagy havonta, de még havonta is megéri annyiért, illetve most a Dominósok kaptak 5 GB mobilnetet karácsonyra, így mehet a stream all day all night
)A lényeg.. hogy az alkalmazás valami borzalmas. Xiaomi Redmi 3 pro-n nyomom, és a zeneváltás előre-hátra, sokszor nagyon lassan működik, mp-ket kell várnom míg zenét vált. Ugyanez a play/pause-szal is. Ha lezárom a képernyőt van, hogy elhallgat a zene pár mp-re, meg ilyen nyalánkságok.. Tudom, tudom nem lehet tökéletes programot írni, pláne nem droidra, de ennyire mainstream appot, ilyen szarul működni még nem láttam :/
Úgyhogy, lehet ha lejár a 3 hónap, váltok Deezerre. Amúgyis spotifyon van a legkevesebb elérhető zene a nagy szolgáltatók közül, nem is értem, miért mindenki erre van rákattanva. Úgy nagyon nem is tudok rá pozitív dolgot mondani.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Proxmox VE
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Óra topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)