Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #654 üzenetére
Jutavitbe köptetőt vettem egyszer, landzsas utifűt, fele annyi volt mint a másik, mondom köhögni ettől is lehet majd. Na amit én kaptam miatta...
Meg az se mindegy, hogy miből van, kloridok oxid ilyen olyan id-ek, bár azt fejből nem tudom, rá kellene guglizni.
Magneziumból is több féle van, de azok azthiszem mind felszívódnak elég jól, vagy valamennyire.
Mondjuk D és omega 3at kaptam jutavitest, csak ezeknek a hatását nehéz ellenőrizni. Pl a dm es omega3 levitte apám koleszterinjét biztosan, mivel mérték neki.Aki uj magyarorszag, es uj szechenyi terves tamogatast is kap, az nekem mindig gyanus, de lehet üldözési mániám van, de inkább tapasztalat
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest