-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attty88
újonc
Szarvason még délután kaptam egy Grom pisztáciát. Igaz a pénztár már teljes áron adta, de kint maradt az akciós cimke
-
attty88
újonc
valami olyasmi, 1100 körül, már nem emlékszem pontosan
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Milli krémtúró vs Magyar krémtúró.
A Milli finom, emez savanyú alig érződik a hozzáadott íz (pl vanilia vagy mogyoró).
Csak akciós volt az Auchanban, azért vettem kétféle ízt. Kár volt.Spar saját márkás vanilia-mazsolás puncs jégkrém, vs leakciózott dobozos Maga méri mazsolás puncs fagyi. Az első finom, lágy, krémes, az utóbbi mintha lisztes lenne, nem is finom.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Ez mondjuk nem rossz ár, attól függetlenül, hogy sűrítményből van.
Illetve 2 liter Coca Cola is csak 550 Ft lesz. -
tisn
addikt
válasz Willhunting #25612 üzenetére
osszes ilyen gabona termeket vasarlas utan be kell rakni 24h-ra a fagyasztoba. 2x kellett nagy takaritast csinalnom zsizsik miatt (griz, liszt), azota ovatos vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
Minimum egy évig problémamentesen tárolható. Amennyiben biztosra akarsz menni, akkor tedd őket légmentesen zárható üveg/ műanyag tárolóba és tartsd száraz hűvös helyen.(előtte fagyaszthatod is egy napig)
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
Én vákuum csomagolom. Amit naponta fogyasztok azt meg légmentesen záródó dobozban tárolom.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
veterán
-
addikt
válasz Donki Hóte #25617 üzenetére
Lidl, csak ott van ilyen grafika.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
tisn
addikt
válasz Donki Hóte #25617 üzenetére
lidl gyumolcsle konnyu felismerni.
-
Gézengúz
addikt
Aki ismeri.
Mennyire számít jónak a holnaptól akciós Lidl-s wc papír? -
8
senior tag
Az aldiban már karácsony van, és egyből akciós is a panettone!
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Degeczi
nagyúr
-
8
senior tag
2024. áprilisi-júniusi lejáratúak voltak a panettone, sütemény, puszedli amit néztem, szerintem frissek
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
123xyz
aktív tag
Aldi, csütörtöktől elvileg szerdáig, bár gondolom hamar készlethiányos lesz
-
bul07
nagyúr
válasz 123xyz #25631 üzenetére
Hát 1Kg darált hús 1149Ft, akció de
Na meg 30% zsírtartalom, én már a 20%-tól is tartózkodok, egyszerűen ezek nem olyanok mint amit rendes húsból darálnak még ha hájasabb a hús akkor se
Meg volt hogy furcsa íze is lett az ebből ilyenből főzött ételnek[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pictigjis
senior tag
válasz Gézengúz #25639 üzenetére
mert szerintem teljesen felesleges a garázsba is wc-papír halmokat tenni, és ez valójában nem spórolás, akkor sem, ha egyszer elfogy (bár az ilyen ember a következő akciónál megint venni fog, hiába van két raklapja otthon). nem akarok meggyőzni senkit, én inkább állampapírban kamatoztatom a pénzt, és nem budipapírban parkoltatom. ki így, ki úgy, arról meg lehet vitatkozni, hogy az állampapír is budipapír-e, csak másféle
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sambenez #25641 üzenetére
ugyan ezt akartam mondani, hogy azért nem jó az analógia, mert 1) kicsi összegekről van szó, nekem is kb 10 ezer forint áll wc papírban meg még annyi papírtörlőben, zsebkendőben és további 10-15 ezer majonézben, fogkrémben, meg abban a pár dologban, amit használunk és akciósan többet (sokat) tudtam venni belőle. legyen nagyon felfelé kerekítve 50 ezer
2) egy fél év alatt mennyi állampapír hozamom lenne úgy, hogy a fél év végére egyenletesen nullára költöm ezt a pénz összeget?
és emellett mennyit emelkedett a wc papír ára? de ott az én példámban a majonéz (Hellmann's 440ml tavaly nyáron még volt 7xx forintért, most akciósan 1340 a Spar-ban, amúgy 17xx forint) a fogkrém, a wc-gél, meg egy halom minden, ami inflációval, vagy annál is komolyabban drágult.
tudtommal az állampapír is rövid távon nettó veszteség az inflációval szemben, javítsatok ki ha tévedek.[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
TheMartin03
tag
-
pictigjis
senior tag
válasz f4lcon #25642 üzenetére
de könyörgöm, nem is rólad volt szó (ez mindenkire vonatkozik), akinek 10 ezer forintja áll wc-papírban, hanem azokról, akiknek tele van a garázsa a cuccal "két raklap", mintha ez elsikkadt volna a nagyságrend érzékeltetésénél. de mint mondtam, nem akarok senkit eltántorítani a vásárlási kényszerétől, de arra azért felhívnám a figyelmet, hogy az állampapírt legalább el lehet adni, ha kell a pénz, a wc-papírt... hát, azt nehezebb, de szerencsére nem is az én dolgom
[ Szerkesztve ]
-
Willhunting
aktív tag
-
pictigjis
senior tag
válasz Willhunting #25646 üzenetére
kamionnal? és miért vetted volna meg x időpillanatban az életed hátralévő részére elegendő wc-papírt? tényleg érdekel, mert ez már gondolatnak is irracionális. pontosan kiszámolható, hogy a wc-papír mekkora havi költséget jelent egy átlagos háztartásban, és nem lehet több, mint pár ezer forint. az előre, nagy mennyiségben felhalmozott ilyen termék havi szinten valójában minimális spórolást jelent, ami a beszerzési ár alapján szintén könnyedén kiszámolható. pár száz forintot lehet, hogy tényleg kitesz. hát valahogy így, havi pár száz forint megtakarításért én biztos nem fogom a garázsban előre gyűjteni a klozetpapírt azon örömködve, mennyit spóroltam, de hajrá, akinek ez szívügye, csinálja. annyit jegyeztem meg, hogy néhány itteni user szokásaival ellentétben bátorkodtam az akciós lidl-papírból CSAK két csomaggal venni, hátha amúgy így másnak is jut
kitettem a pontot
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz sambenez #25641 üzenetére
Jó az 100+-nak is... Az állampapírral is kitörölheti előbb-utóbb, csak kicsit kemény lesz.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest