-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz Demokatona #25400 üzenetére
Erre sajnos nem tudok biztos választ adni.
Ha tippelnem kellene, akkor jó az is ha a ruhákra locsolod. -
zoleeno1
veterán
Jó hát, asszony alapból úgy szokta, hogy ilyen műanyag tégelybe önti, amit betesz a dobba. Ennek mondjuk nem tudom mi értelme van, mert az első fordulásnál felborul, de így szokta meg
Szerintem olyan programnál nem működhet megfelelően, ahol van előmosás, mert úgy tudom, ott a főmosás programnál adagolja be a szert, nem az előnél.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
lumpy92
aktív tag
Mi ilyen kis műanyag mérőpoharba tesszük a dobba, azt is anno mosószerhez adták. De mivel az első dobforgatásnál kifolyik, sztem akár a ruhákra is locsolhatod.
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
Demokatona
tag
Köszönöm mindenkinek.Pénteken megyek Lidlbe bevásárolni.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
fradi81
veterán
Ha már mosószer, egyszer vettünk egy hulladékmentes boltban lereszelt mosó szappant, mostanában próbáltam ki, meleg vízben feloldani, lehet hozzá rakni mosószódát, vagy amit akarsz de elég magában a szappan, kihűlés után kész a mosógél, ennél olcsóbb mosás nincs.
moto g72, Ninebot d28e
-
hhheni
tag
válasz zoleeno1 #25402 üzenetére
én is így csinálom, lassan már ezer éve, a persiles "gömbkupakkal"...
viszont azzal vígasztalom magam, hogy a gép a víz beszívásával kezdi a programot, és így talán a mosószer nem teljes töménységében, hanem némiképpen hígítva kerül a ruhára
több száz mosáson túl sem tapasztaltam még semmiféle hátrányát -
Sungoo
addikt
Beleöntöd egy műanyag pohárba, és berakod mindenestől. Némelyik mosószerekhez van mérőpohár, de lehet venni fillérekért, örök élet, +1 nap. Nem olvastam vissza, látom mindenki ezt ajánlja.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
a folyékony mosószert mindig is a dobba kellett tenni, sosem a fiókba.
nem hittem volna, hogy ez 2023-ban újdonság.Vérboci
-
Balázs Z.
tag
Szerintem mosógépfüggő, hogy hová kell/lehet tölteni a folyékony mosószert, a mi gépünknél pl. ha a fiókba öntöm (felültöltős), azonnal kifolyik alul, semmi értelme - de kapható a géphez direkt folyékony mosószerhez való fiók, ami csak akkor engedi ki a cuccot, amikor kell, illetve így előmosásra is használható a mosószer.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
válasz Balázs Z. #25413 üzenetére
Enyém is felültöltős, és a adagolójába öntöm nem folyik ki majd ha csak lecsuktam az ajtaját
És mivel nem olyan híg hogy azonnal lefolyom a kezdeti víz kiszivattyúzásnál nem nyomja kiA mi gépünk kezdésnél pörget párat a dobon, majd kinyomja a benne lévő vizet, ami még maradt benne, és csak utána kezdi el szívni
Amúgy nézegetem az utódját és Candy gépeket néztem
Ott külön van a por és a folyékony [kép]
Videó [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sherlock82
senior tag
Szerintem ha beleöntöd a ruhák közé azzal semmi bajt nem teszel.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Flesh33
újonc
válasz Top cat #25345 üzenetére
Szia,
Ma került ki a boltokba ez a fajta konyhai papírtörlő, ezért volt lehetőségem megnézni/fotózni, de ez így kuka, fele akkora a méret alapján mint más kéztörlők, tehát nem éri meg, hiába tartalmaz a tekercs több lapot.
Az "Ekercs" is jól néz ki a csomagon.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Geo19870322 #25423 üzenetére
Vigyázzatok ezzel a borotalco-val, zsírkövet tartalmaz (talc), ami azbeszt tartalmú lehet, és akkor nem kell mondani milyen hatása van. Ha minősítetten azbesztmentes, akkor sem egyértelmű, hogy rákkeltő a zsírkő vagy nem.
A hintőpor fő összetevője a zsírkő volt évtizedekig, és rengeteg hintőporos per folyik most az usa-ban. Nézzetek utána: talc powderHa valaki csak hangulatkeltésnek értékeli a fentieket, nem baj, akkor is érdemes egy kicsit utánaolvasni, és kétszer meggondolni a zsírkövet (talc) tartalmazó termékek és az ilyen hintőpor használatát, főleg babáknál, főleg mert sokféle zsírkőmentes termék és sokféle zsírkőmentes hintőpor is kapható.
Én biztos nem használnám ezt a borotalcot
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Beni2360
félisten
válasz sherlock82 #25422 üzenetére
Addig míg a ruhák közül ki mossa a tömény vegyszert, akár még foltot is hagyhat maga után. Én biztos nem önteném oda. A 18 éves Fagor felültöltős gepünknél is a fedél belső felén lévő tartályba kell tölteni és van elő mosó tartály is. Na meg hab a tortán, hogy a mosóport is oda lehet betölteni. Alul nem folyik ki semmi a vezérelt szelep mossa ki onnan. Az oblitöt már meg sem említem.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sherlock82
senior tag
Mi juthatott eszébe a kedves vevőnek h ezt csak úgy ott hagyta a lidl kasszànàl.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
tibbike01
őstag
válasz sherlock82 #25433 üzenetére
...hogy majd biztosan valaki lefotózza és berakja a sporolós topicba
-
cd930
aktív tag
Lehet, hogy eszébe jutott, hogy még nincs 18 éves
20+ éve a Prohardveren
-
GIJoe
addikt
Érdekes eset: EmagAppot nézem, egyedi ajánlat kupon -40% coccolino, cif termékekre, telerakom a kosarat le is vont minden mosószer öblitőból, lefürdöm, megvariálom magasabb értékrendre, már se erre, se arra, már semmi sem megy, pedig 09.03-ig alkalmazható, létzik hogy most is buherálják az app kuponokat?
-
sambenez
addikt
Meglátta az asszonyt a kasza utáni részen.
-
st6969
őstag
válasz Geo19870322 #25437 üzenetére
És az is olyan hatékony, mint a Classic?
-
8
senior tag
válasz Geo19870322 #25437 üzenetére
na, akkor lehet hogy azt a fajtát én is kipróbálom
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Willhunting
aktív tag
Az az akár 40% kedvezmény valójában csak 30! Csak a surf bizonyos termékeire ad 40-et, az összes többi csak 30. Ez már megint a vásárlók megtévesztése a köbön.
Amúgy működik még a kupon, csak pont annyival árazták fel ezeket a termékeket, hogy nem igazán spórolsz rajtuk.
-
Top cat
addikt
Ez még hagyján. De van amikor, hűteni való árút b@cnak ki máshova.
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tibbike01 #25445 üzenetére
Sissy elég jó márka vagyis jó ízűek számomra, valamelyik nagyobb tejipari gyártó van mögötte
Pl az ilyen saját márkás túrórudik közzül nekem a pennybe lévő Sissy ízlik a legjobban(#25446) arcsin
Hát ugye ízlések és pofonok
Amúgy én is miuttán beraktam olvastam ell hogy az egyik fajtája a pizzás, na én azt ki nem próbálom de a snidlingesből lehet veszek, amúgy jóval háromszáz felett vannak az ilyen májasok árra
(chilist se veszek nem szeretem a csípőset)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
Szerintem is az egy nagyon finom rudi
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest