Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ma hétfő du. 20másodperc alatt talált coop társat
meglepő számomra, hogy még mindig vannak játékosok, sőt coopban is ami már megjelenés után is ritka volt -
AD4MINATOR
nagyúr
nem hiszem el de még a mai nap is találni SvM meccset....sőt coop is van még, tegnap csak 1percet kellett várnom

döbbenet, hogy gyorsabban talál meccset, mint overwatch ami "népszerű ma"
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
R1200GS
aktív tag
Szerettük volna multiban játszani a játékot, de sajna nem tudtuk összehozni.
Működik a coop része, tudtok erről valamit?
0 percet játszottunk eddig vele, esetleg tutorialt végig kellene vinni? Látjuk egymást, azzal nincs gond, csak nem tudunk csatlakozni. -
AD4MINATOR
nagyúr
A játékra most 70%os akcio van a Uplay storeban
még 4 napig
-
Goblin12
őstag
Hali.
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Deluxe Edition vásárlása Ebben benne van mind2 DLC, ott alul van egy leírást a "Digital Deluxe Edition" Ez egyenlő a link nevével?

-
Casanova*
veterán
srácok,lesz még ilyen játék,mint ez a blacklist,amibe nagykövetségek lesznek..?

-
Bolerka
újonc
Sziasztok.
Hosszú idő után újra elővettem a játékot ráadásul sikerült életet lehelnem az online mókába.
Valakinek/valakiknek van még kedve hozzá? -
davidsone
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ja de ez a fíling adja a magányos farkas érzetet uh teljesen jó szólóban tolni...
...megcsináltam a csaj küldetéseit most tolom a rabunk küldetéseit, kezdek ráérezni
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
davidsone
üzenetére
Azért ez pont nem igaz Blacklist esetében. Legtöbb játéknál igen, de itt általában még a noobok is megpróbálnak valami értelmeset alkotni SvM módban... az más kérdés, hogy a pro-k ledarálják őket, de itt legalább próbálkoznak a kezdők is.... Gondolom azért, mert alapból csak egy szűk rétegnek jön be ez a kémes-stílus... Legalábbis ezt szűrtem le az elmúlt 2 év alatt.
-
davidsone
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Én multiban csak az FFA-t v. max a TDM-et preferálom komolyabb összjáték kizárt ismeretlen szerveren.
vagy egy jó LANparty, azok (voltak) a legjobbak... -
Casanova*
veterán
srácok, hibernálás módban el lehet menteni a játékot. pl. mikor 19.-nél jártam,kikapcsoltam a gépet hibernálás módban és másnap folytattam onnan és már csak a 20-ikat kellett megcsinálni. 1 nap alatt rengeteg idő 16-20-at megcsinálni. svájcit 3 nap alatt csináltam meg.

-
Casanova*
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
köszi! én 6 éves gamer laptopon játszok. csak gpu csere volt. gtx460m-et cseréltem gtx670m-re. fix 60 fps highon. így már sokkal jobb játszani. ............. ( legalább a pakisztáni nagykövetséget vigyétek végig full ghost módban,legnehezebb fokon. ez nem nehéz.
csináljatok videót! megnézném!
) -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
Igen az tényleg szar, mikor bármelyik körben kilép a coop-társ akkor a meccs is megszakad. Ez pl. 15. hullám után az igazán bosszantó mikor már csak 5 hullám lenne hátra a fináléig.

Kezdőként valóban nehéz elindulni SvM-ben pénz nélkül, de ha a single-t végigviszi valaki és keveset fejleszt Sam ruháira, stb, akkor nagyon sok $ pénzzel indul neki a multiban.
Miután megveszi a játékos az első "custom class"-t (Grim csajnál a repülő fejlesztés, plusz a másik is kell, a "radar" fejlesztés) utána a meglévő pénzből már az összes eszközt és a legfontosabb, legerősebb fegyvereket meg lehet venni simán és ezek után a rank már semmit nem jelent max egy számot, mert a ruhák sem szinthez vannak kötve (kivéve az elite ruhák amik csak skinbe másak, a képességük azonos a sima ruhákkal)@Casanova*
Én már nem coop-ozok egy ideje, mert jól felidegesítettek a béna társak már 2 év alatt, úgyhogy meguntam, plusz a gépem is csak low/medium-on bírja sajnos mivel már 5 éves.... de hamarosan veszek új laptopot amin ultrán is hasítani fog a blacklist
Kíváncsi leszek rá, hogy mennyire leszek jobb SvM-ben emiatt, mert most low-on is 20-30 fps-el simán darálok zsoldosként ha úgy van, max. a lagg szól bele.
pedig ennyi fps-sel kb. esélytelennek kellene lennie....videó picinovához meg grat.
-
Casanova*
veterán
srácok, ghost módban az igazi a 4 nagykövetséget végig vinni. nagyon nehéz. taktikázni kell, türelem kell hozzá
próbáljátok meg ketten végig vinni! egyik kempel figyel,a másik lopakodik,megy. sokkal jobb,izgalmasabb!(#97) Black Dragon: köszi! külföldi fórumokon is feltettem. elvileg senki nem tudta végig vinni full ghost módban legnehezebb fokon. ezért is szenvedtem,csináltam meg. végre valaki megcsinálta! a ,,Picinova,,

-
Black Dragon
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is Predátor vagyok inkább, mint ghost, de mikor hogy. Sajnos azért is untam rá kicsit a multira, mert az amit mondtál sajnos tény. Kevés a pálya, sok a béna, és kezdőként kb semmi esélyed a régi játékosok ellen, illetve nem egy sétagalopp felmenni a ranglétrán.
A coop részében szintén sajnos sok az idióta, valaki kapkod, valaki túlságosan semmit sem csinál, néha még hostként is szarok, a tényleges játékig el se jutunk, vagy bekapcsolva hagyják a mikrofonjukat, és tudomást se vesznek róla, közben meg megy a búgás vagy az üvöltözés, de szerencsére a mute-olás segít.
Egy szó mint száz, ismerősökkel, bevált emberekkel jó a coop és a multi is, de egyébként fényévente lehet kifogni egy olyan társat, akivel végig lehet játszani rendesen a meneteket. Amit végképp rühellek, ha valaki a 17. körben, vagy tökmindegy melyik körben kilép a 20 menetes játszából, és kezdhetem elölről mással. Ezért inkább szarok rájuk, és egyedül osztom a népet, sokszor még így is hamarabb végzek, és legalább garantáltan nem szakad meg, és nem kell apáskodni felettük.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
davidsone
üzenetére
Szerencsére vannak jó kis mod-ok is már a Blacklisthez, ilyen pl. amelyik eltünteti a katonák fejéről a páncélos-sapkát, így aki szeret csak menni és lassításos HS-eket adni, mint valami brutál akciófilmben az már ezt is megteheti.
(ha páncélos sapkás ellenfélre lő Sam M&E v2.0 módban akkor nem fejest kap a katona hanem csak a sapkája repül le, ezért fontos ez) Ezzel a mod-al jöttem rá, hogyan lehet azt a brutál jó animációt előhozni ami az E3-as trailerben van, mikor Sam megfogja az egyik katonát, kicsavarja a karját majd kioszt 2 fejest, majd leteríti a földre az elkapott katonát és ad neki egy laza fejest miközben oda se néz és már épp sétál el
nagyon cool az a animáció Aztán van olyan mode is, amivel előjön az a skin ami az utolsó F14 bunkeres pályán van, a full-SC-sapkás skin, bár elég ronda sajnos a sapka, Sam feje sokkal jobban kidolgozott... De vannak még más mode-ok is persze... -
davidsone
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
csak stílusosan

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
GHOST-hoz nekem sem volt türelmem, főleg mikor 10 kutya 10 drón és még ezernyi katona jön egyszerre
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.Ha COOP -ot nyomok akkor vagy 1) kifogok egy bénát aki állandóan lebukik és mindig elmenkül / vagy meghal és meg kell mentenem.......legalább jó csalinak
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))Nagyon ritkán van olyan amikor igazán rendes közelharcos coop társat fogok ki, de 2 év alatt kb. eddig 3x sikerült és azok a meccsek felejthetetlenek lettek
A közös koordinálás, ide-oda csalogatás, mikor épp 1másodpercen múlik, hogy a másik le nem bukik mert épp fordul be a másik katona és már-már meglátná pont de még pont időben befejeződik mindkettőnk ölési-animációja...stb..... 
De az évek során azért elég sok bugra figyelmes lettem, talán a legundorítóbb bug a pajzsos-páncélos dude, akinek WallHack-je van kb., vagy a kommandós közelharc-megtagadásos dolog, amit másodjára viszont már enged....stb... ja és a kutyákról meg a drónokról nem is beszélve.....

Ezek ellenére szerintem elég nagy előrelépés lett az előző részhez képest ahol bejött a fedezékből-ölési dolog, de ha a Blacklistet továbbfejlesztik akkor már tényleg van esély egy igazán jó kémes játékra.
Az egyetlen hibája a multinak, hogy kevés nagykövetség van és kevés SvM map. Talán az SvM mapok hiánya a legnagyobb bűn, van kb. 6 pálya összesen....

-
Black Dragon
addikt
válasz
Casanova*
üzenetére
Gratula a sok videóhoz, na meg persze magához a teljesítményekhez, komoly munka volt nekem is régebben mindet megcsinálni. Bár nem vagyok a kivárós fajta, tehát nem várom meg nagyon az embereket egy bizonyos pozícióban x ideig, mozgok mindig, különben a falat kaparom a tétlenségtől, még akár le is bukok aztán lemészárolok mindenkit, már ha nem jön éppen a seggembe egy teletabi autó. Lehet egyszer visszarakom a játékot, aztán újra formába lendülök, csak kár, hogy nincs osx-re.

-
Casanova*
veterán
válasz
davidsone
üzenetére
a 4 nagykövetséget vidd végig! 20-ig! na itt kell ésszel játszani! nem könnyű.
főleg ghost módban nagyon nehéz.Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Embassy 16-20
az egész közül szerintem ez volt a legnehezebb kör. Swiss Embassy 19 bő egy órás volt. élveztem és nagyon izgalmas volt. -
davidsone
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jól hangzik! Ha kitoltam lehet csatlakozom...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
davidsone
üzenetére
Megjelenéstől kezdve napi szinten nyomom a multit (SvM) és két év után sem uncsi
jó persze vannak szar meccsek, meg mostmar egyre több a csaló és érződik hogy csökken folyamatosan a játékosok száma, de még mindig talál lobbyt 1-3 percen belül ami ahhoz képest hogy egy rétegjáték (kémes, lopakodos, stb) szinte csoda. Bár azért nyár eleje óta megfigyelhető hogy kb a 150 fős keménymag maradt csak, de valahogy mindig látni új arcokat is 
-
davidsone
addikt
Én mostanában akadtam rá mert eddig kimaradt de így 2 év távlatában is azt kell mondjam b*szott jó!

Kimaxolni való példány... -
Dogengar
aktív tag
Üdv! Ha valakinek van kedve egy kis coop-hoz, nyugodtan írjon.

-
törölt tag
cirka egy hónap után bedobnám a kérdést újra. valakinek esetleg nincs kedve a coop pályákat megcsinálni? vagy úgy bármit, ami coop-ban teljesíthető.
-
törölt tag
kb. féléve vettem meg, de a tegnapi nap én is elkezdtem vele játszani.
eddig nagyon bejön, bár szokatlan a korábbi részekhez képest. nálam a 3. rész az örök favorit.
ha valakinek lenne kedve coop-os dolgokhoz nyugodtan vegyen fel: vzarmo uplay és steam egyaránt. a többit ott megbeszéljük. -
Casanova*
veterán
a 4 nagykövetséget vigyétek végig! az az igazi!

-
válasz
SPR1NGzje.
üzenetére
Nem tudom, nekem Uplayen van a game, igaz, még multizni nem próbáltam. Single-t is csak megkezdtem, mostanában nem sok időm van, napi 1-2 órát CS-zek az ismerőseimmel, aztán döglök le aludni

Majd kerítek rá időt lassan ismét. -
SPR1NGzje.
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Uplay regisztráció szükséges? Mi kell még?
-
válasz
SPR1NGzje.
üzenetére
En is vevo lennek coopra. Egyeztethetunk adatokat majd, es megprobalhatjuk Uplayen.
-
SPR1NGzje.
csendes tag
Hellóbelló!
Valaki tudna segíteni? Mik a co-op játékmód feltételei? Kell valami patch, esetleg program, amelyet le kell tölteni? Csak mert bármikor próbálom ezt a módot kiválasztani, nem elérhető a szerver. Előre is köszi a válaszokat.
Amúgy a játékról. Én egy igazi splitner cell buzi vagyok, és hát azt hiszem a sorozat egyik legbitangabb része lett. Személyes kedvencem a Chaos Theory és a Double Agent mellett, habár továbbra sem érzem, mikor vagyok sötétben (utoljára a 3. résznél volt jól megcsinálva a láthatóság és nem láthatóság közötti átmenet).
Tetszik a sokoldalúsága a játéknak, nagyon szép helyek, nincs sok segítség a hudban, elég életszerű, kiszúrni az ellenfeleket, a radar nem nagy hatáskörű, személyre szabható felszerelés. Beletaláltak.
Jólenne co-opozni, alig várom, hogy megoldódjon a probléma...

-
Casanova*
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
köszi

-
-
Casanova*
veterán
Only GHOST meg lehet csinálni

Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Swiss Embassy wave 16-20
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Russian Embassy wave 16-20
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Egyptian Embassy wave 16-20
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Full GHOST Pakistani Embassy wave 16-20
-
Casanova*
veterán
Svájci nagykövetség tökélyhajhász szint 16-20.
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Swiss Embassy Wave 16
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Swiss Embassy Wave 17
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Swiss Embassy Wave 18
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Swiss Embassy Wave 19
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Swiss Embassy Wave 20
-
Casanova*
veterán
Egyiptomi nagykövetség tökélyhajhász szint 16-20.
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Egyptian Embassy Wave 16
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Egyptian Embassy Wave 17
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Egyptian Embassy Wave 18
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Egyptian Embassy Wave 19
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Egyptian Embassy Wave 20
-
Casanova*
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ja,persze a többi feladaton én is csak lopakodok,azt se tudják,hogy ott vagyok.
na de a nagykövetség tökélyhajhász szinten lehetetlen. sokan vannak kutyák,drón kiskocsik,simán észrevesznek,hiába bújsz el. itt inkább altatógáz és sokkoló lövedékkel tudsz lopakodni. nem könnyű... -
válasz
Casanova*
üzenetére
Nem tudom, mennyire vagy régi Celles.. De ha emlékszel rá, akkor tudhatod, hogy ez a játék sosem arról szólt, hogy az arzenálod segítségével likvidálj 635637 hullámnyi ellenfelet, hanem arról, hogy úgy végezd el a feladatod, hogy lehetőleg azt se tudják, hogy ott voltál.

Én még épp csak elkezdtem a játékot, az első amit indítottam, a hekkersrác küldetése volt, ami szintén ilyen tower defense.. lendült a kezem az uninstall felé, mikor haverom jelezte, hogy ezeket nem kötelező a játékban megcsinálni, lehet haladni a sztorival is. Kicsit azért megijedtem, hogy ennyire eleljasodott a SC.
Én szigorúan non-lethalt megyek, és a legtöbb kiütésem manuális. -
Casanova*
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
mi az idiótaság?
élveztem a követségeket végig vinni. nagyon komoly gém, nem egy gyerekjáték.
eléggé nehéz és taktikázni kell,enélkül nem lehet megcsinálni,végigvinni. pár hete játszom ezt a gémet,nagyon megtetszett. kedvencem lett!
egyiptomit csinálom most,azt csipával,aztán van a svájci,azt gépfegyverrel. egyiptomi az inkább lopakodós lesz. 
,,Állítólag nem kötelező.,, ezt hogy érted? miért lenne kötelező? ez csak kihívás nekem. olvastam sokan nem tudják megcsinálni legnehezebb fokon,főleg az orosz nagykövetség 20-ik hullámnyit. erről csak egy videót láttam, többi mind realistic-valósághű szint.
-
-
Casanova*
veterán
Pakisztáni nagykövetség tökélyhajhász szint 16-20.
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Pakistani Embassy Wave 16
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Pakistani Embassy Wave 17
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Pakistani Embassy Wave 18
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Pakistani Embassy Wave 19
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Pakistani Embassy Wave 20 6/6 4:00-1:37
-
Casanova*
veterán
Orosz nagykövetség tökélyhajhász szint 16-20. nem volt könnyű

Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Russian Embassy Wave 16
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Russian Embassy Wave 17
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Russian Embassy Wave 18
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Russian Embassy Wave 19
Splinter Cell Blacklist Perfectionist Solo Russian Embassy Wave 20 4/4 4:00-1:54
-
Nekem is írhattok, ha coopoznátok. Newbie vagyok még.

-
-
dandy91
tag
Üdv! Nemrég vettem meg a játékot eléggé jó. Nagyon lekötött eddig ezért a koopos küldetésekhez esetleg multihoz keresek csapatot, társakat aki jelenleg aktív írjon. Ts3 szerverem van.
-
Ghostface
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ugyanez van nálam is... Ha meg tovább megy valami csoda folytán akkor kéri a 0. lemezt... Persze digitális verziónál majd szülök neki egyet....

-
Szerettem volna végre játszani ezzel a játékkal, de sajnos nem tudok...háromszor letöltöttem, letöltések között Windowst is újraraktam, próbáltam SSD és HDD-re is, de mindig ugyanaz a hiba...kb 4,5 GB méret után a fájlokat hibásnak jelzi és újra le kell tölteni

-
DokiBaxxi
őstag
Ha nekem uPlayen van meg nekem a játék, havernak steamen, akkor tudunk egymással co-opozni?
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Ma felakartam telepíteni a játékot, és pár hibába botlottam, Telepítés közben kb 4 file-nál crc hibát írt ki, valami olyasmi szöveggel hogy a letöltött file nem egyezik meg azzal amit keres, ezeknél nyomtam egy kihagyást és tovább ment, most pedig megállt a telepítés és kéri a 0. lemezt... Honnan szedjek neki lemezt mikor digitálisan van meg? Tudtok valamit ezekről a hibákról? -
Mustármag
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Megtörtént

-
Mustármag
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Akkor nem szórakozok a mini játékkal!
Az összes szemüveg megvan, nagyon bejött a co-op, még úgy is hogy idegenekkel játszom u-h van mit költenem
-
Black Dragon
addikt
Közben felraktam a játékot, és csak félúton tud menteni, tehát azon a pályán, amin te is voltál, az első szakaszt meg kell csinálnod ahhoz, hogy utána tudjál lőszert felvenni, és elérjél a chechkpointhoz.
Mustármag: Nincs értelme, az optikai szemcisnál nem kell szerintem több.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van értelme Kiváltani az Alpha szemüveget?(Nem nagyon jön be a mobilos minijáték)
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ez mellékküldetés.
-
Black Dragon
addikt
Story módot csinálod, vagy a mellékküldetéseket? A story módban vannak pályaközi mentések, viszont a mellékküldetéseknél ha jól emlékszem nincs, főleg az olyanoknál, ahol pont a ne vegyenek észre dolog a lényeg, ott egyből az elejére dob vissza mindig, de ez küldetéstől függ, sajnos túl rég játszottam már vele, hogy emlékezzem rá, de gyorsan letöltöm uplay-en, aztán megnézem ezt a manuális mentés dolgot, hátha nálam működik.
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
Igen van auto mentés,viszont én nem tudok manuálisan menteni.
És ha elhalok,akkor visszadob a pálya legelejére.
Jelenleg az ópium ültetvényen vagyok és ott járna bónusz is,amit akkor kapok meg ha senki nem riaszt. Nem vagyok vérprofi igy előfordul,hogy egyik őr riaszt. Viszont a bónusz meg kellene,szal mehetek vissza a pálya elejére.

-
Sziasztok!
Hogyan tudok menteni a játékban ?
Vagy csak auto mentés van ? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Okés, köszi
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Humble Store ajánlata visszautasíthatatlan volt és lecsaptam a játékra. Az normális, hogy minden egyes alkalommal, mikor elindítom a uplayben, letölt egy patchet? Kissé idegesítő
-
galaktikus
aktív tag
válasz
green dude
üzenetére
milyen egered és billentyűzeted van? van saját driverük, vagy simán a win kezeli mindkettőt? a driver be tud kavarni neki.. nálam a logitech G500-al hibátlan volt, és nem tettem fel hozzá semmit.
-
green dude
tag
Sziasztok!
Látom már egy ideje nem aktív itt senki, de azért remélem tudtok segíteni. Tegnap leporoltam ezt a remek játékot és feltelepítettem. Minden kiru volt, aztán 2-3 küldetés után ezt csinálja a játék: amíg nyomom a wasd közül vmelyiket az egér nem reagál
. Ha elengedem meg tovább sétál
. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire bosszantó, és így játszhatatlan. Újratelepítettem, hátha megoldódik a gond, de sajnos ugyan ezt csinálja, csak most 4 küldetésig bírta
. Néha meg működik rendesen, de inkább a fentebb írtak a jellemzők. Szét túrtam már a google-t a probléma után, de nem jártam sikerrel. Nálatok volt hasonló probléma? Vki vmi tippet tud adni? -
kisgege12
csendes tag
Üdv. Feltelepítettem a játékot. Nem eredeti. Patcheltem 1.03-ig. Elindítanám, erre nem történik semmi.
Látom a feladatkezelőben hogy megy, de semmi. Néztem angol fórumokat, javasoltak pár dolgot. A Documentsbe nekem nincs is meg az Ubisoftos mappa, azzal se tudtam mit kezdeni. Nem csak ezzel a játékkal volt probléma: Far Cry 3, Assasin's Creed IV se indult el, crashelt mindkettő. Nem tudjátok mi lehet a baj? Én egyszerűen nem jövök rá. A gép januárban lett véve, elvileg mennie kéne a dolgoknak.Spec: intel i5 3450
gainward gtx 760 phantom
2*4gb kingston hyperx
kingston v300 60 gb
wd blue caviar 1tb
fsp raider 550 -
Predator2
addikt
Helló
Nemrég megvásároltam eredetiben a játékot csak egy a bökkenő, hogy angolul.
Nincs meg valakinek véletlenül a magyar nyelvi fájlok a játékhoz? Vagy bármi amivel magyarítani tudnám a játékot.THX
-
rinsz
tag
Sziasztok!
Keresek két embert a játék multi részéhez, csapat deatmatch-ről lenne szó!
Eddig ketten vagyunk de szeretnénk még két embert találni, akit érdekel írjon bátran!
Ja és skype előny!

üdv.

-
Black Dragon
addikt
-
hoi megvettem a Blacklistet és fel is telepítettem, eddig kb 5x játszottam vele, de minden eddigi indításkor jól megpecselte magát, 2*900, 2x valami 500 mega körüli, egyszer meg kb 150 mega pecset szedett le. Minden pecselés után el is indult a gém, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy ez most már mindig így lesz? elindítom ezt a sza...játékot és akkor egy fél óra pecselés jön vagy előbb utóbb vége lesz?
-
aizen92
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
DX 9-en is így crashel?
amúgy még ezt próbáld még meg:
C:/users//felhasználóneved/mydocuments/ubisoft/blacklist/videosettings majd változtasd meg a startupgraphicsapi=5 ezt =4-re. -
ScomComputer
veterán
Megvettem, de minek random ezzel dob ki:

-
marcusa
addikt
Sziasztok! Úgy alakult, hogy meglesz a játék, eredetileg csak egy Assassin's Creed Black Flag-et akartam venni aprób Nvidiás kupon formályában, de egyben van a kettő, így ez is meglesz... Nem játszottam még egy résszel sem, ezért elég ismeretlen terep. Xbox kontrollerrel lehet játszani? Köszi

-
Keksz03
senior tag
sziasztok! pénteken megvettem a játékot, 2-3 küldetésen vagyok csak túl de nagyon tetszik, ha valaki szeretne coop-ozni az vegyen fel bátran!

uplay: d3xt3r003

szerk.: azt tudja valaki miért 30FPS a limit? néha látom felfutni 50-60 környékére, de játék közben 30 FPS-en van fixen ami kicsit azért zavar, főleg h látom h csak félgőzzel dolgozik a VGA!

-
wednesday
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Elképzelhető, hogy a vsync is okozhat célzási problémákat, bár nem jellemző. Egy ilyen eset a Dead Space 1-nél volt.
-
Unbaised-Ben
senior tag
érdekes, sokkal nem lett jobb, állítgattam az egér érzékenységet, 7.x volt mint a kettő, lejjebb vettem 6.x-re meg bekapcsoltam az auto aim-ot, mert ki volt kapcsolva, sok különbséget nem veszek észre azon kívül, hogy minimálisan belesít a célzásba. Nem tökéletes számomra, ha rájöttem, leírom

Az a fura, hogy máshol nincs gondom :/
Köszi azért a segítséget!
-
Black Dragon
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Lehetséges az lesz a probléma amit a kolléga is mondott, én nem néztem meg, hogy van e a auto-aim funkcio, de ha van ilyen, akkor az lesz a gond. Ha más nem tapasztalt ilyet, akkor nem a játékban van a hiba, de az fps lagg sem éppen sanszos, hiszen a géped bőven megvan hozzá.
-
wednesday
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Mintha lenne auto aim funkció a menüben, de nem vagyok benne biztos, lehet keverem mással (azt akkor ki kéne kapcsolni). Nézd meg a menüt. Elvileg semmi gond nincs a célzással a játékban.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Persze, bocsi

az a gondom, hogy nem tudok rendesen célozni vele, pl. egy álló emberre nem tudok fejest adni, kb mintha kontrollerrel játszanék, nincs az az átmenet mint egy rendes egérnél. Sejtésem szerint valami nincs rendben, és reménykedek, hátha tud valaki okosat mondani.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Hali, kicsit bővebben ki tudnád fejteni a darabos dolgot? Nem tudom pontosan mire gondolsz, nálam nincs ilyen gond.
-
Unbaised-Ben
senior tag
sziasztok, nekem valamiért tök fura a célzás, nagyon darabos, próbáltam állítani az érzékenységet, de azon nem segített, valami ötlet esetleg?

-
Predator2
addikt
Helló
Mi a különbség a Splinter Cell Blacklist "sima" és a Splinter Cell Blacklist Digital Deluxe Edition között?
Mennyivel tud többet a Deluxe Edition?THX
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Đusty
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Igen azt értem de nekem nincs repeszgránát opcióm, nem tudok venni. Egyszerűen mellette, alatta egy vonás szerepel. De már mindegy végigjátszottam a nélkül.

-
Đusty
addikt
Engem ez a játék zöldfülüben is megizzaszt. Mit kell tennem, hogy legyenek robbanó gránátjaim? Egyszer már mintha lett volna, maid megnéztem egy másik ruhát amibe azt írta kevesebb hely van és eltűntek a gránátok hiába váltottam vissza már nincs belőlük semmi, nem lehet őket visszanyerni.
-
Black Dragon
addikt
Megjelent az 1.02-es patch pc-re, töltsétek!
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem a játékot! Aki szeretne coopozni az legyen szíves vegyen fel uplayen!
Köszi!
user: GoZoL -
Black Dragon
addikt
De benne van, csak darabosan. Ami azt jelenti, hogy részeket átvettek belőle, de valamit kihagytak, de a beöltözök az ellenség ruhájába, és viszek oda valakit, hát az biztos nincs benne, de a map egy részét felismertem, és az benne van, bár a nevét nem tudom fejből, de holnapra megnézem.
A második videó pedig csak videó, semmilyen térképes alapja nincsen, megcsinálták, hogy legyen min bemutatni a grafikát, meg a környezetet stb...

-
Black Dragon
addikt
Hát sajnos az tény, hogy realistic-on sem nagy kunszt végig vinni a játékot lopakodva, de azért kicsit nehezebb, mint az előző szériában. Én élveztem a dolgot, bár sajnos coop-ban nincs olyan barátom, akivel végig tudnám tolni, a netes emberek 98%-a pedig az sem tudja, hogyan kell fegyvert váltani.
DLC-ről nem tudok, csak arról az egyről, amibe a fegyverek vannak, de pálya nuku.
-
Sqveeze
tag
Az a baj, hogy már a Conviction-t is Realistic-en toltam ki, ezt perfectionist-en, és még így is csak másfél nap volt kijátszani a story-t. Coop-ban is mindent kivittünk egy haverommal azt is perfect-en. Az egyetlen dolog amit nem értek, hogy hol vannak azok a küldetések amiket az E3-mon mutattak videóban? Meg a trailer-ben? Amikor kihozza a csávót valahonnan felviszi a tetőre, és kérdezi, hogy ki vagy CIA? FBI? stb... meg amikor egy hegyen lévő terrorista táborban beöltözik terroristának és kinyítja a vezért majd megy tovább és egy házban elkapja a másikat főnököt is. Na ezeket én akárhogy keresem nem találom... DLC?
-
buci30
addikt
Valaki játszik vele?
-
cuebler
senior tag
ha esetleg nem hallottatok róla:
splinter cikk -
Zan
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Na és az normális, hogy pl. tegnap is meg ma is csináltam ilyen "lopakodj, szedj össze 3 dolgot, ne vegyenek észre, mert akkor mission failed" küldiket és ha összeszedem mondjuk az első cuccot, akkor nem ment? Tehát, ha éppen már a végén vagyok és elbaszok valamit és észrevesznek, akkor kezdhetem elölről..!
Ez a normál fokozat?
-
Zan
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Érte én, hogy nehéz, érzékelem is, csak azt nem tudom, hogy megéri-e. Mi a jutalom?

-
Rexcor
őstag
Nekem is tetszik a játék és a graf is nagyon szép lett. 4X TXAA helyett meg inkább 4X MSAA-t használjatok mert sokkal szebb és nem lesz tőle olyan mosott a kép. Erőforrásban is kb ugyan annyit eszik mint az MSAA max 1-2 FPS különbség volt nálam de így is 80-130 FPS-el ment. Szóval az optimalizálás is elég jó lett. A közepes nehézségi szint felett játszok 1-el és van hogy 5-ször újra kell menne az ellenőrző ponthoz hogy meg tudjam csinálni.
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Klassz a játék, nagyon sok mindent belepakoltak a srácok, ami tényleg szavatossá teheti hosszútávra!

Most kezdtem csak el játszani és gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hogy Charlie küldetését (amiben még az elején 20 hullámnyi katonát kell leabálni) érdemes szólóban végigcsinálni? Mit kapok érte, ha megvan? Csak mert már a 3. hullámnál is 15-en jöttek rám, amit annyira nem szerettem..mi lesz itt még 17 hullámon keresztül..!Más:
A videókarimat azért viszont a TXAA már megfingatja rendesen! Nem akad, csak egér smooth-ot okoz,ami engem már nagyon idegesítene. FXAA-ban teljesen jó, minden ultrán. (GTX 670OC)
-
Black Dragon
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani, ami pedig az, hogy nagyon jó játék lett. Grafika nagyon jó, még a legmagasabb textúrákra sem izzasztja meg a vidkarit, és a procit sem.(bár utóbbit jó is) A játékélmény szerintem szokható, aki nyomta az előző részt, annak ismerős lesz, de mégis picit új az irányítás. A story viszont szerintem nem sikeredett a legjobban, illetve az apró részletek is elvesztek, gondolok itt Sam Fisher karakterére, aki még fiatalabbnak tűnik, mint az előző részben, és a hangja is fiatalosabb, sajnos nem ugyan azt az embert kérték fel szinkronhangnak. És ugye ahogy említettem a story maga, mivel elég légből kapott, a lánya nincs benne, egyedül Vic, és egyáltalán nem onnan folytatódik ahonnan az előző részt abbahagyták.
Nem akarok semmi olyan fontos dolgot mondani, amivel lelőném a poént, de kicsit másra számítottam, de ettől függetlenül, tehát ha nem ezt vesszük alapul, akkor jó lett.
Állíthatóság terén viszont rengeteget fejlődött a játék, tényleg mindent be lehet állítani, a ruhád színétől a fegyver kiegészítőn át a szonár típusát. Ez nagyon tetszik, így mindenki kedvére tudja alakítani a karakterét, szerethetőbbé/egyedivé tenni.Viszont még közel sem perfekt, mert nálam rengetegszer kifagy érthetetlen módon, illetve bugok is jócskán akadnak benne, amit idővel javítanak, de a hiba jelen van még.(bár már kiadták az 1.01-es patchet ami 1.7Gb, és sok hibát javítottak elvileg)
Story módot egyébként gyorsan ki lehet végezni, nekem kb 8 óra volt, talán picit több. A coop mód viszont elég zsír, élvezhetőek a pályák és a küldetések, és van belőlük minden típus, ami az előzőbe is, módonként 4 pálya.
Továbbá elvileg az alap story módot is végig lehet vinni coop-ban, de ezt még nem próbáltam, szóval erről majd később tudok nyilatkozni.Hát kb ennyit tudok mondani a játékról, és most válaszolok is a kérdésedre.

Azt nem tudom, hogy miért esett az ára amazonon, szerintem élvezhető a game a már említett dolgok miatt, persze van ami ellene szól, de szerintem több szempont szól mellette.
Bevallom őszintén én sem vettem meg a dobozos verziót, mert tudtam, hogy lesznek itt a HA-n olyanok, akik árulnak majd csak kódot hozzá, és azt majd megveszem, és így is lett(4500-ért vettem digital deluxe editiont)
A másik dolog pedig az, hogy én sosem tudtam ilyen játékokat elképzelni konzolokra, PC-n fényévekkel könnyebb irányítani szerintem... -
Splinter Cell Blacklist jó játék lett? Elég vegyes a szakválemény ...
Ráadásul Amazonon már majdnem 5.000 Ft-ot esett a Paladin Edition (amiben a távirányítású paladin repülő van) ára a konzolos kiadásoknak és még 1 hét sem telt el a megjelenése óta...azért esett az ára vajon, mert ennyire gyenge játék vagy mert senki nem meri megvenni, mivel fél, hogy az első teszt repülésen összetöri a Paladint ?
Vagy szimplán már nem nagyon vesznek ezekre a konzolokra az emberek játékokat ? -
Black Dragon
addikt
Gondoltam gyűljünk össze egy helyen, ahol a játék kedvelői feltehetik a kérdéseiket, illetve megoszthatják tapasztalataikat azoknak, akik a játék vásárlásán gondolkoznak, és így tovább.

Így hát várom is az első hsz-eket, kinek hogy tetszik a játék, merre tart, illetve ha szeretne multizni/coopozni az illető, akkor a uplay nevét és kommentbe írja le.
Továbbá bármi egyéb olyan kérdést is nyugodtan fel lehet tenni, ami a játékkal kapcsolatos, előbb vagy utóbb biztosan kap rá az illető választ.(gondolok itt elakadásra, valami nem működik stb..)
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meglepő számomra, hogy még mindig vannak játékosok, sőt coopban is ami már megjelenés után is ritka volt

Valakinek/valakiknek van még kedve hozzá?
csináljatok videót! megnézném!
)
pedig ennyi fps-sel kb. esélytelennek kellene lennie....

. Ha elengedem meg tovább sétál
. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire bosszantó, és így játszhatatlan. Újratelepítettem, hátha megoldódik a gond, de sajnos ugyan ezt csinálja, csak most 4 küldetésig bírta